PDA

Arată versiune īntreagă : pr update :-<

empty
23.08.2008, 05:18
mda s'a facut pr update tot acelasi il am peste tot la filmebune.net ce a crescut la 2 :-< nu prea m'am mai ocupat de ele:tongue:

Muzet
23.08.2008, 10:32
S-a făcut din nou sau vorbeşti de cel de acum o lună (aproximativ) ? :eek:

empty
23.08.2008, 19:30
S-a făcut din nou sau vorbeşti de cel de acum o lună (aproximativ) ? :eek:

da s'a mai facut k eu pe cand era ultimul pr update nu aveam filmebune si acum am pr 2 aseara nu aveam si banuesc k s'a facut nu :-? la nestlemusic era N/A si acum e 0 :confused:

Dennis
23.08.2008, 20:39
Personal nu am observat nimic din acest PR-Update.
...poate vine de acum ceva - speranta moare ultima

Cu stima

empty
23.08.2008, 21:13
Personal nu am observat nimic din acest PR-Update.
...poate vine de acum ceva - speranta moare ultima

Cu stima

poate Google tine cu mine si mi'a facut doar mie pr update :)) :rolleyes:

Dennis
24.08.2008, 17:45
BigBen,
am vazut mai multe mesale ale tale aici in forum.
Din pacate fara sa detina neaparat un consens cu tema restepctiva, ca si aici dealtfel tema cu subiectul "PR update la Google" iar tu scrii ceva despre OS Tube.
...pe langa asta scriii urmatoarele:

Bună ziua v-au fost de asemenea, ostube v2.2 Professionall

Exista trei variante:
...sau nu stapanesti limba romana bine - lucru care poate fi trecut cu vederea la unele minoritati
...sau o stapanesti dar scrii pe unde apuci si ce apuci netinand seama de tema topicului - lucru care-ti poate aduce un bann pe termen nelimitat
...sau ai incercat sa aduni 5 mesaje pt. a putea descarca un script - lucru inadmisibil fata de ceilalti utilizatori inregistrati aici, utilizatori care ne ajuta sa ne dezvoltam nu sunt aici doar pt. a descarca scripturi.

Ne spui tu care este varianta cea adevarata in cazul tau?

Cu stima

empty
24.08.2008, 20:14
...sau ai incercat sa aduni 5 mesaje pt. a putea descarca un script - lucru inadmisibil fata de ceilalti utilizatori inregistrati aici, utilizatori care ne ajuta sa ne dezvoltam nu sunt aici doar pt. a descarca scripturi.

:)) cred k asta a fost motivul :)) BAN scrie pe el :))