Arată versiune īntreagă : sugetii ptr un site
raduku05
24.08.2008, 11:04
vreau sa fac un site si nu stiu cu ce...as dori si eu niste sugestii dar lasati-o mai moale ca nu ma pricep prea bine la toate limbajele de programare :D
Salut!
...inainte de a face un site cred ca este adecvat sa stabilesti pt. tine insutu ce stii, ce vrei sa faci si cati bani si timp poti investi.
Cand ai stabilit toate aceastea te apuci si incepi - cu inceputul ;-)
Cu stima
raduku05
24.08.2008, 20:09
stiu html, putin flash si javascript...si ma mai descurc si in php cat de cat...stiu si PS
Ma refer la ce stii sa faci tu : ce vrei sa le oferi vizitatorilor tau, sper ca nu un site de manele, avatare sau wallpapere.
Ce vrei sa-i oferi utilizatorului care-ti viziteaza site-ul?
Ce sa afle pe site-ul tau, cum poate profita din ce-i ofera site-ul tau?
Un site trebuie gandit inainte - si ramai la ce stii tu sa faci - fii original -
daca esti zidar, ofera sfaturi practice de zidarie nu te apuca sa oferi servicii de reparat calculatoare.
De obicei romanul stie de toate si pe toate le face de mantuiala - o greseala genetica a noastra :D
Cu stima
Admin niste sugeti poti sa dai !:D
Da. Bine inteles ca pot.
Propun sa faci un site in domeniul in care te cunosti ce cel mai bine.
...stii multe despre cresterea de iepuri, fazani, prepelita japoneza, etc.? ...fa un site despre acest domeniu.
Ideii pentru cei care sunt din bransa:
- informatii/magazin despre bonzai
- informatii despre cresterea randamentului la cresterea pasarilor de balta
- o comunitate de excursii pentru vanatori si pescari
- informatii servicii despre gravura sticla si portelan
- etc.
Ideii sunt nenumarate - dar fa ceva la ce te pricepi.
Nu oferi informatii si suport pentru cresterea pasarilor daca tu de meserie esti mecanic auto - avem destui nestiutori care se 'pricep la toate' si totodata la nimic.
Cu stima
Cu platforma wordpress si putina imaginatie, poti face orice :P