Arată versiune īntreagă : BYOHosting.com
[url=http://www.byohosting.com:634a9]BYOHosting[/url:634a9] este una din cele mai ieftine companii de gazduire web existente pe piata, cu preturi accesibile pentru orice portofel.
Pretul nu reflecta si calitatea serviciilor insa, este avntajos din toate punctele de vedere. Pentru site-urile mele eu acest serviciu de hosting il folosesc, asadar vi-l recomand si voua cu caldura. :)
tu cum ai cumparat pachetul, cu tot cu domeniu ? ce pachet ai ales si cat te-a ajuns per-total ? sunt curios, poate ma bag si eu in treaba... :)
tu cum ai cumparat pachetul, cu tot cu domeniu ? ce pachet ai ales si cat te-a ajuns per-total ? sunt curios, poate ma bag si eu in treaba... :)
Am luat de la ei pachet Linux-Pro cu resurse nelimitate, prin care poti gazdui 3 site-uri. ;)
Si daca tot a fost cazul, am luat si un domeniu .com sa-mi dezvolt primul site. Cel de-al doilea, CWR.RO, l-am luat de o alta firma, pe care acum il gazduiesc prin BYO, cu acelasi plan. :)
eu sunt cam noob in materie de paid hosting... :(
m-am uitat pe acolo si mi-a trecut cate ceva prin gand...
de exemplu, pentru achizitionarea unui domeniu cum se face plata ? nu prea ma descurc eu :|
E destul de simplu, te duci la banca, soliciti un formular de transfer bancar si completezi cu detaliile ce ti le da webmasterul. In cazul BYOHosting, imi poti solicita pe privat.
Sunt si alte modalitati de plata, cum ar fi online, paypal (acum avem si in RO) ...
Byohosting mi se pare o firma de calitate, preturile sunt avantajoase ( mai ales la reseller ). Vi-l recomand.
cred k stiu de unde urmeaza sa-mi cumpar gazduire daca e vorba pe-asa... :D