PDA

Arată versiune īntreagă : Windows Home Server

agelu
26.08.2009, 19:45
vezi aici:http://www.microsoft.com/windows/products/winfamily/windowshomeserver/default.mspx
Ce se poate face cu WHS:

* Media Server: fisierele digitale şi media sunt depozitate şi organizate īntr-o locaţie centrală
* Software-ul de backup: computerele din retea, au un back-up susţinut , īn mod automat
* Data Recovery: se pot restaura fişierele pierdute , sau chiar a īntregului conţinut al hard disk-ului
* Document Management: acces complet la fisiere, atāt īn interiorul cat şi īn afara casei
* Acces de la distanţă: O sigura adresa personalizata de site pentru schimbul de fotografii şi filme
* Add-in: cu uşurinţă puteti adăuga spaţiu de stocare si noi capabilitati software

rossguide
26.08.2009, 20:15
wow , super tare.Ness frape face ?. Vezi ca reclama la microgarbage se plateste la Dennis.

SilviuB
27.08.2009, 05:30
Adevaru e ca daca Microsoft nu facea reclama pe acest forum dadea faliment si disparea.

Cum poti sa zici ca e reclama, omu doar ne-a informat de un nou Server de la Microsoft.

rossguide
27.08.2009, 08:51
Anuntarea unui produs nou , catre anumite canale specializate este practica curenta a compania respectiva.Se numeste intoxicare .Daca intradevar doreai doar sa aduci l cunostinta asa cum spui , spuneai simplu ba fratilor ia uite ce a aparut.Nu foloseai texte alese si culese din campanii de marketing .Nu am vazut sa fii scris despre exemplu despre redhat linux sau orice linux desi pagina ta personala contina o tona de scripturi php -opensource.Ia cauta si vezi pe redhat ce noutati au si spunele la baieti .Te ajut daca ai de gand sa deschizi un asemenea subiect cu linux .

agelu
27.08.2009, 16:33
-Pe acest forum.,in aceasta categorie:Sisteme de operare pt. server (Windows, Linux) ,nu exista WHS.
-WHS ,NU este un produs NOU al gigantului MICROSOFT,el a aparut in 2007!
-Nu fac reclama acestui produs,pur si simplu v-am informat ce se poate face cu el...
-Am vreo 3 calculatoare iar unul, chiar statea nefolosit, asa ca l-am transformat in server...
-Exista o gramada de distributii LINUX care pot face acest lucru,dar 100% din programele pe care le folosesc sunt pentru Windows,asa ca nu ma complic cu Linux.
-prezentati pe forum ,Linux, sa stie orice novice cu ce se mananca !

rossguide
27.08.2009, 17:47
wow.sa enervat microsoftul :)).
Cu linux nu te incurci niciodata .Tu nu ai cu ce.
Spre marea ta surpindere sa stii ca ~ 100 din programele pe care le folosesti merg si pe linux si mai bine decat pe windows sau au fost concepute inainte pentru linux si dupa aceea pt ferestruici cu termopan
Nu era vorba de alti era vorba de tine mister gates junior , :D.
Avand in vedere ca asa cum spui produsul e scos din 2007 , nu avea de nevoie de reclama ta neplatita

agelu
27.08.2009, 18:22
Chiar nu m-am enervat!
Nu doresc o polemica despre care soft este mai destept,Windows sau o distributie Linux.
Este o chestie de preferinta.
Oricine stie ca aplicatiile Windows merg cu Wine pe Linux,dar cred ca tu ai o problema cu Windows,nu este gratis!