Arată versiune īntreagă : Caut o lista de directoare
RobciucIonut
28.08.2009, 16:31
Salut. Imi puteti da si voi o lista de directoare web romanesti care sa aibe un pagerank mare, dar sa nu ceara backlink sau link-uri inapoi, ca asta ma dispera. Sper sa ma ajutati. Multumesc anticipat.
Cu stima si respect,
Robciuc Ionut
dirpedia.ro - daca nu sti inca de el,eu cred ca este un site cu destule directoare foarte bune...
RobciucIonut
28.08.2009, 16:36
Da, dar din cate am avzut, cam toate site-urile de acolo cer backlink.
Cu stima si respect,
Robciuc Ionut
uite aici lista care iti trebuie directoare
cred ca asta iti trebuie mai exact categorie web
Sper sa iti multumeasca asteptarile spor!
Da, dar din cate am avzut, cam toate site-urile de acolo cer backlink.
Cu stima si respect,
Robciuc Ionut
Ba nu,sunt foarte putine site-uri care cer backlink.
P.S:Bagi backlink doar daca doresti tu.
mda si poti face lejer o sectionez parteneri foarte putine cer direct pe index:)!
RobciucIonut
28.08.2009, 18:28
Dar din primele liste cu directoare, care sunt si cele mai importante cer backlink. Iar eu din cate am auzit, daca nu pun backlink nu imi accepta site-ul. Acuma nu stiu cum e...
Cu stima si respect,
Robciuc Ionut
Dar din primele liste cu directoare, care sunt si cele mai importante cer backlink. Iar eu din cate am auzit, daca nu pun backlink nu imi accepta site-ul. Acuma nu stiu cum e...
Cu stima si respect,
Robciuc Ionut
Ti-l accepta daca il incadrezi in categoria potrivita si scrii date adevarate(corecte).
Iti recomand TOP-RO.ro
PR5!
Mai multe voturi si scripturi de votare decat linkuri.
MaDaLyN17
30.10.2009, 17:40
Cele carora nu le adaugi link-ul/banner-ul lor la tine pe site... nu e vorba ca nu te accepta, dar iti vor adauga link-ul cu nofollow, deci degeaba are PR10 daca nu imparte PR-ul. Iar daca le faci pe plac, iti adauga link-ul cu dofollow, asta fiind o alta poveste... Cam asa procedez si eu :)