PDA

Arată versiune īntreagă : Caut Colaboratori

MaDaLyN17
30.08.2009, 21:34
Salut.
Caut 4 site-uri ce au peste 100 vizite pe zi, ale caror proprietari sunt dispusi sa aloce un mic spatiu pe respectivul site (intr-o zona vizibila pe toate paginile site-ului), cu dimensiunile de 350x70px.
In acel spatiu se vor afla 5 bannere (ce vor fi afisate printr-un script ce le va roti la fiecare refresh), astfel vom avea toti de castigat.
Este ca un fel de banner exchange, dar cred ca asta este ceva mai bun.

Din pacate nu prea pot sa ma exprim la ora asta deoarece sunt putin obosit, daca doriti mai multe informatii... sunteti liberi sa ma intrebati! O sa explic mai clar atunci cand sunt intrebat :)

Toata chestia se bazeaza pe un server cu trafic nelimitat pentru nu a avea surprize (am eu) si un script rotator (ce va schimba imaginile dupa fiecare refresh).
Voi pe site veti adauga un cod de genul:

<iframe name="test" width="350" height="70" src="pagina-script.html" scrolling="no" frameborder="0"></iframe>

Nimic altceva!

Astept propuneri, sfaturi si idei :D

Peace!

Cosmin
30.08.2009, 21:41
Ce imi place treaba asta :)) cu iframe .. eu iti tin un banner mic si tu imi aduci toti vizitatori tai si la mine . Frumos si totusi .. jalnic .

MaDaLyN17
30.08.2009, 21:48
nu inteleg :?
cum adica iti aduc toti vizitatori?
EDIT: Stai ca am analizat situatia :) m-am prins ce vrei sa zici, dar nu, nu m-am gadit la asta :P

Uite, ca sa fim corecti hmmm... vom pune toti scriptul direct :) atata timp cat sunteti corecti si nu stergeti bannerele :|

Totusi, mi-ai dat o idee :) dar atata timp cat nu sunt vizitatori targetati... ce rost are :-j nu ma complic...

MaDaLyN17
31.08.2009, 14:23
ehh, se pare ca nu vrea nimeni!!
Pacat...

MaDaLyN17
05.09.2009, 13:14
revin cu cateva detalii :D
Am facut o pagina separata in care am descris in mai detaliat proiectul + ca am marit numarul la 10 site-uri

http://www.reclame-online.net/proiect/

Pana acum avem 4 site-uri cu tot cu al meu si mai asteptam inca 6 :)

kiper
15.11.2009, 01:31
Count me in man cu http://dance.radiosistem.ro