Arată versiune īntreagă : Atentie din nou phising Raiffeisen
indesign
01.09.2009, 14:59
Stimate client,
Te informam ca incepand cu data de 1 septembrie 2009 vom lansa noul sistem de securitate a serviciului Raiffeisen Online.
Vei putea efectua operatiuni la fel de simplu in continuare, in conditii de maxima siguranta.
Te asteptam in orice agentie Raiffeisen Bank, in perioada 1 septembrie - 16 octombrie 2009, pentru a primi dispozitivele necesare utilizarii serviciului. Prezenta ta in agentiile Raiffeisen Bank reprezinta singura modalitate de a obtine instrumentele necesare utilizarii serviciului Raiffeisen Online in conditiile noului sistem de securitate.
Odata cu autentificarea declar ca am luat la cunostinta continutul acestui mesaj.
Accesare Raiffeisen Online »
Partenerul dumneavoastra,
Raiffeisen Bank
in headerul de la mail
Noile conditii de maxima siguranta
Tuesday, September 1, 2009 5:28 AM
From:
"Raiffeisen Bank" <online@rzb1.ro>
Add sender to Contacts
To:
undisclosed-recipients
linkul Accesare Raiffeisen Online » duce spre un site care contine un virus si este blocat in mozilla.
De vreo luna, doua se intampla treaba asta...am primit chiar cateva mail uri(putine ce-i drept) cu brd-net...
sundance
01.09.2009, 16:06
Aia de la Raiffeisen sunt niste idioti. IT-ul lor e la pamant. Nu stiu cine-i angajeaza, dar sunt pe dinafara. Nu stiu decat sa configureze un cont de mail pe intern, dar in materie de spam-uri si de contracararea lor sunt zero.
iti sugerez sa pleci de la ei :)
indesign
01.09.2009, 16:37
Singura problema ca eu nu am raiffaisen online :d deci a fost trimis la intamplare. Nu cred ca ei sunt de vina, cativa baieti destepti incearca sa faca un ban pentru o inghetata. Sper sa gaseasca cat mai putini prosti.
gh0sTz0r
01.09.2009, 18:39
De vreo luna, doua se intampla treaba asta...am primit chiar cateva mail uri(putine ce-i drept) cu brd-net...
Doar de vreo luna ?! mi-e imi trimit de peste juma de an :|
rossguide
01.09.2009, 18:50
ala nu e headerul
asa arata un header de email
Senderul este expeditorul real
Return-Path: <s-XXad0wksZZIf9xFgdwac0mkH0LdXgDdOULtc3LkDrTdggMvOaO 9tUy@bounce.linkedin.com>
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 3.2.5 (2008-06-10) on rossguide.net
X-Spam-Level:
X-Spam-Status: No, score=-12.1 required=5.0 tests=AWL,HABEAS_ACCREDITED_SOI,
HTML_MESSAGE,RCVD_IN_BSP_TRUSTED,RCVD_IN_DNSWL_MED autolearn=ham version=3.2.5
Received: from mail16-a-ac.linkedin.com (mail16-a-ac.linkedin.com [208.111.169.139])
by rossguide.net (8.13.1/8.13.1) with ESMTP id n81H7VQA028454
for <andreibujaki@rossguide.us>; Tue, 1 Sep 2009 17:07:33 GMT
DomainKey-Signature: s=prod; d=linkedin.com; c=nofws; q=dns;
h=Sender:Date:From:To:Message-ID:Subject:MIME-Version:
Content-Type:X-LinkedIn-fbl;
b=GLPFi+Me+BJ1+AZmQ3u8rHUTeyIrYOCB1V0nMVQJ9iOYnEyb Mv+BNx+0
zRiSVYde2s7vipdIwCmwPRa6GncznfR1N631f356Oiuc2oUZOT YFtCBIZ
veKaSA+cJuHQfHZ;
DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=simple/simple;
d=linkedin.com; i=answers@linkedin.com; q=dns/txt;
s=proddkim; t=1251824853; x=1283360853;
h=from:sender:reply-to:subject:date:message-id:to:cc:
mime-version:content-transfer-encoding:content-id:
content-description:resent-date:resent-from:resent-sender:
resent-to:resent-cc:resent-message-id:in-reply-to:
references:list-id:list-help:list-unsubscribe:
list-subscribe:list-post:list-owner:list-archive;
z=From:=20"Rob=20Berman=20(Linkedin=20Answers)"=20<answers
@linkedin.com>|Sender:=20messages-noreply@bounce.linkedin
.com|Subject:=20RE:=20Blue=20Host=20for=20web=20ho sting
|Date:=20Tue,=201=20Sep=202009=2010:07:31=20-0700=20(PDT)
|Message-ID:=20<280797485.9840039.1251824851212.JavaMail.
app@ech3-cdn11.prod>|To:=20Andrei=20Bujaki=20<andreibujak
i@rossguide.us>|MIME-Version:=201.0;
bh=RnUW1yXwP3JLw0lxf398n0SzSIaVu5vpYOiFRUamqiU=;
b=c766CR4yyavaYeFeuYcQgqQOVsm74WbNhDwL9SLFkzMVVOix 2ldYSKMA
J7a4Kfn5kXmR0fMDhJR/BDp0L8boDX7pffa+xGhSwS5SP/ptpcCfApi7z
HN5KseJtB9lPmUF;
Sender: messages-noreply@bounce.linkedin.com
Date: Tue, 1 Sep 2009 10:07:31 -0700 (PDT)
From: "yyyyyyyyyyyyy" <answers@linkedin.com>
To: yyyyyy <yyyyyyy>
Message-ID: <280797485.9840039.1251824851212.JavaMail.app@ech3-cdn11.prod>
Subject: RE: Blue Host for web hosting
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative;
boundary="----=_Part_9840038_1181151879.1251824851211"
X-LinkedIn-fbl: XXad0wksZZIf9xFgdwac0mkH0LdXgDdOULtc3LkDrTdggMvOaO 9tUy
X-ClamAV: clean
------=_Part_9840038_1181151879.1251824851211
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Pe adresa de yahoo de la mail primesc o groaza de astfel de mailuri ... de la "ai castigat la loteria din Uzbekistan , pana la ai fost ales in parlamentul american ... am primit cu miile ))) .
rossguide
01.09.2009, 19:58
yahoo e un garbage nu are nici un fel de filtrare spam sau virus, nici pe conturile de bussiness
cosmin01
01.09.2009, 20:50
primesc minim 5 mail-uri de la raiffeisen , minim 3 de la banca transilvania, si vreo 7 de la hallmark e-card.
Dar ... daca tot primim aceste emailuri ? :| Eu nu am card / cont / etc ... la ei ! EI DE UNDE AU EMAILUL MEU ? /:)
de la concursuri gen pinguinulmeu .. de pe unde mai esti inregistrat .. etc.
WTF ? :)) pinguinulmeu este siteul meu si db nu a fost facuta publica sau vanduta niciodata :) va dau cuvantul meu de onoare . Si eu nu prea m-am inscris cu emailul meu original la concursurile alea !
rossguide
02.09.2009, 05:52
Parca tu ai si avea habar ce este ala cross scripting ca sa spui ca nu are nimeni baza ta de date
radiofan
02.09.2009, 07:49
Si eu primeam email de la ei dar am trimis inapoi un email in care le-am spus ca ii pot da in judecata, ca este interzis asea ceva, si sa nu imi mai trimita emailuri si nu mi-au mai trimis.
rossguide
02.09.2009, 08:35
:)). zii multumesc ca nu primesti telefon la 2 noaptea pe mobil
:) nu am dat baza de date nimanui ! Vrei sa mergem la detectorul de minciunii ?!
rossguide
02.09.2009, 10:29
Hai vrei sa facem un test diseara sa vezi ce buleli ai in site ?
am zis concursuri GEN .. si am zis pinguinul meu pentru ca stiam ca este al tau , si am dat doar un exemplu .
Powered by vBulletin® Version 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® īn Romānă roStyles Design LLC