PDA

Arată versiune īntreagă : [caut] Partener ( merita )

cosminelxxx
03.09.2009, 11:59
buna caut partener pentru crearea unui joc web browser . Scriptul il fac eu de la 0 dar nu am nici o idee despre ce sa fie scriptu. Caut pe cineva care vrea sa scrie actiunea scriptului adik cum sa fie jocu

numele : ce nume vreti
actiunea jocului : construiesi , omori , vanezi , te lupti s.a.m.d

apoi

cum fa fii jocu?

omori 3 monstri faci level , la lvl iti creste aia , aia , aia cu atat s.a.m.d

Vreau ca scriptul sa fie comercial adik sa aiba si premium user ( aici iara astept facilitati premium user)

Ofer 20% castiguri Life-time :P

sa va vad cat de inventivi sunteti :P

sper ca ati inteles , a mai fost un topic asemanator pe forum dar momentan nul gasesc

indesign
03.09.2009, 14:21
Ce experienta ai in programare? Daca poti posteaza niste exemple. Ce experienta ai in grafica si design, daca grafica nu este atragatoare oamenii se vor plicrtisi si nu vor mai juca. Cat timp vrei sa aloci pentru dezvoltarea acestui script etc. Daca faci un script si doar astepti sa vina banii nu este bine. Din cand in cand trebuie sa faci upgrade, sa aduci lucruri noi in acest joc, adica va trebui sa-l dezvolti tot timpul.

De ce intreb toate astea? Este bine sa asculti cateva idei si sa incerci sa faci ceva. Daca ai experienta, timp si poate si bani sa investesti in acest joc, poate gasesti un partener care sa se implice mai mult in acest proiect.

cosminelxxx
03.09.2009, 22:54
auzi baiatu ti se pare ca cer prea mult? da am exp in programare , la design ma descurc

indesign
04.09.2009, 06:45
auzi baiatu ti se pare ca cer prea mult? da am exp in programare , la design ma descurc

un pic mai mult de respect, baiatu are 36 de ani. Am intrebat pentru ca doream sa-ti fac o oferta de colaborare un pic mai serios, dar se pare ca nu am gasit omul. Altadata vezi profilul omului inainte sa sari cu vorba.

diamondnetwork
04.09.2009, 06:45
Poftim ce exprimari ai in tine... te-a intrebat, e normal, ca sa stie in ce se baga pentru ca poate tu ii iei ideile si atat.. :)

Cu stima,
Valentin.

cosminelxxx
04.09.2009, 09:40
Ce experienta ai in programare? Daca poti posteaza niste exemple. Ce experienta ai in grafica si design, daca grafica nu este atragatoare oamenii se vor plicrtisi si nu vor mai juca. Cat timp vrei sa aloci pentru dezvoltarea acestui script etc. Daca faci un script si doar astepti sa vina banii nu este bine. Din cand in cand trebuie sa faci upgrade, sa aduci lucruri noi in acest joc, adica va trebui sa-l dezvolti tot timpul.

De ce intreb toate astea? Este bine sa asculti cateva idei si sa incerci sa faci ceva. Daca ai experienta, timp si poate si bani sa investesti in acest joc, poate gasesti un partener care sa se implice mai mult in acest proiect.

Ce experienta ai in programare? : 2 ani
Ce experienta ai in grafica si design : inca invat
Cat timp vrei sa aloci pentru dezvoltarea acestui script : Cat e nevoie
Daca faci un script si doar astepti sa vina banii nu este bine : Nu

inca astept

indesign
04.09.2009, 09:49
Iti doresc succes, din pacate un tren ai pierdut. Inganfarea nu prea ajuta in relatii. Prefer sa lucrez cu oameni cu mai putina experienta dar de bun simt. Expreienta in timp omul acumuleaza, dar bunul simt din pacate nu.

Edit:

Cred ca in urmatorul post ce ai scris, ai intarit cea ce am zis mai sus. Invata un pic din aceasta intamplare, altfel tu pierzi.

cosminelxxx
04.09.2009, 09:51
da mie nu-mi place sa fiu luat la intrebari asha , si ce daca ti-am zis baiatu ti se pare ca esti prea batran? vroiai sati zic ,, auzi mosu ''?

Dennis
04.09.2009, 21:48
Expresia *auzi baiatu* este una care lasa impresia ca privesti de sus de undeva catre ceilalti, inganfare si marinimie.

La inceputul unui parteneriat, este logic ca cei interesati sa te 'descoase' - fiecare vrea sa stie cu cine are de'a face - au fost destule cazuri de copilasi care aveau o sclipire de moment, doua zile mai tarziu, nici urma de ei - asadar...

Mult succes

cosminelxxx
04.09.2009, 22:58
mersi inca astept poate vrea careva :)