PDA

Arată versiune īntreagă : Intrebare Adsense

cosmin01
05.09.2009, 10:13
Buna ziua,
am o nelamurire in alegerea modalitatii de plata la adsense.
am nevoie de o solutie urgent. multumesc.

Choose Form of Payment
Please note that changes to your form of payment must be made by the 15th of the month to affect the current month's payment cycle.

Western Union Quick Cash learn more

Setup Western Union Quick Cash *

* Western Union Quick Cash payments will be available for pick-up the day after the payment date.

Check Options

Check - Standard Delivery *
Check - Secured Express Delivery ( $24.00 Processing Fee ) learn more **

* Standard Delivery checks are sent by regular mail and should arrive within 2-3 weeks of the mailing date.
** Secured Express Delivery checks are sent via courier and should arrive within 1 week.

care din cele 3 este indicat sa le aleg?

rober7
05.09.2009, 12:24
western union e cea mai buna

Slash
05.09.2009, 12:36
Foloseste western union.

cosmin01
05.09.2009, 16:40
multumesc! asta am ales. o zi buna

TenMusic
05.09.2009, 16:48
@cosmin01 scuze ca ma bag peste topicul tau dar mi s-a parut un nume potrivit si pt intrebarea mea.. la ce adresa pot tr si eu un mail celor de la google?nu am primit pinul de confirmare si l-am cerut deja de 3 ori :) .Daca stie cineva il rog sa ma ajute :)

cosmin01
05.09.2009, 21:24
da foarte tare! m-au pus sa aleg modalitatea de plata dupa care dezactivare cont! tare

bingbang
06.09.2009, 02:15
@cosmin01 - Asta din cauza ca nu ai respectat cerintele impuse de ei,legate de continutul site`ului.Foarte multi adsens`eri au primit aceeasi lovitura ca si tine;)

@TenMusic - Incearca un mail la : adsense-support@google.com

cosmin01
06.09.2009, 09:50
nu, doar mi-a dat un copil mai incet la minte care detine un imperiu online , a dat n click-uri pe reclame si poc, dezactivare!

pork
06.09.2009, 19:20
Trimite mail la adresa de mai sus si explica ce ai patit. Pune si ip-ul tau acolo sa verifice ca nu tu ai fost cel care a dat click.
Iar cel cu pin-ul, acesta vine dupa 3 saptamani. Deci daca ai facut cerere de retrimitere in intervalul asta, degeaba le-ai facut. Daca nu, trimite mail la aceeasi adresa de mai sus sau vezi ca au un forum de support.

cosmin01
06.09.2009, 20:14
am facut contestatie. astept.

dorikut
07.09.2009, 09:31
Trimite email catre adsense-ro@google.com, ai raspuns in maxim 5 zile.

am facut contestatie. astept.
Deciziile sistemului Google AdSense sunt verificate inainte de a fi aplicate, o contestatie nu are rost. Dar....cine stie....

@cosmin01 scuze ca ma bag peste topicul tau dar mi s-a parut un nume potrivit si pt intrebarea mea.. la ce adresa pot tr si eu un mail celor de la google?nu am primit pinul de confirmare si l-am cerut deja de 3 ori :) .Daca stie cineva il rog sa ma ajute :)
Scrie-ti adresa il limba Romana (altfel risti sa ii induci in eroare pe cei de la posta). Verifica ZIP Code-ul e scris corect!