Arată versiune īntreagă : Discutii libere
Consider ca e necesar si un astfel de topic... :) Aici au loc discutii ca si la o cafenea :P
Deci... Ce mai face lumea din CWR ?? 8)
Ce sa facem, trudim pentru crearea resurselor. :)
Dumneata?
Ma mai uit pe site-ul acesta. Nu mai intrasem de cateva saptamani bune :D Vad ca au aparut chestii interesante...
Da aveti dreptate, ne dezvoltam mai departe, speram ca si utilizatorii nostrii sa participe cat mai activ la aceasta dezvoltare.
yda812006
04.11.2007, 22:21
Felicitari"Admin" ptr site-ul acesta,este foarte interesant
Multumesc @yda812006
...cu ajutorul vostru al webmasterilor si utilizatorilor inregistrati aici, speram sa reusim si mai departe.
Este important ca toti cei care se afla aici sa participe activ la dezvoltarea comunitatii ;-)
clement108
07.11.2007, 12:02
Salut
Am un cod in php care imi afiseaza Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/labor/public_html/afisare.php on line 46
Codul arata in felul urmator:
<?php
$i++;
$nume=$rez['nume'];
$prenume=$rez['prenume'];
$mail=$rez['mail'];
$text=$rez['text'];
if(isset($cauta))
{
include('conectare.php');
$s="select * from useri where useri.id=useri.id";
if($nume!='')
$s=$s." and nume='$nume'";
if($prenume!='')
$s=$s." and prenume='$prenume'";
if($mail!='')
$s=$s." and mail='$mail'";
if($text!='')
$s=$s." and text='$text'";
$q = mysql_query($s);
while ($s = mysql_fetch_array($q))
{
echo" Salut ";
}
}
?>
Puteti sa-mi aratati unde e greseala?
multumesc
deschide te rog un topic personal pentru aceasta intrebare
...plasarea unei intrebari intr-o discutie cu totul diferita nu te ajuta cu nimic.
multumim pentru intelegere
Interesanta intrebare..dar se pare ca lumea nu mai face..sunt singura care iti raspunde..oricum,eu fac bine mereu:)
:):)e super aici,eu cu gandurile mele..zambesc..nu va cunosc,dar va plac:)
facem destul de bine tinand cont ca "traim in romania si asta ne ocupa tot timpu :P"
woff! caldura mare..renumeratie mica..Red Boy,ce nu face lumea? e pacat ca nu suntem mai multi on line in acelasi timp si nu cunosc pe nimeni aici..ma adopta si pe mine cineva? poate asa voi intelege mai bine cum trebuie sa ma deplasez pe aici. Week-end placut celor mai best ..adica voua de aici.!
si eu sunt pe aici :D
...pot sa te ajut cu ceva? Intreaba pentru a primi raspuns ;-)
Cu stima
LoveAssasin
02.10.2008, 13:32
ce sa facem :P .... pierdem vremea pe net .... ;))