Imi cer scuze dar nu am alta modalitate de a raspunde la mesaj. site-ul meu poate fi accesat doar cu opera browser,nu sunt experta in a-l face sa functioneze cu orice browser.Sorry si sper sa nu ma banati!
Salut Elya,
la un mesaj poti raspunde astfel:
...citeste mesajul si uita-te te rog in partea dreapta, ceva mai jos a mesajului, acceseaza acolo butonul raspunde, scrii ce vrei tu, mesajul tau catre persoana respectiva si accesezi butonul de trimitere ;-)
Daca te aflii aici, exact aici unde citesti acum acest mesaj, fa un click pe numele utilizatorului si alege "Trimite-i lui XXX un mesaj personal" ;-)
Acum la site-ul tau:
- nu este deloc bine pentru tine sa oferi un site care sa poata fi vazut doar de un browser, ce faci cu ceilalti vizitatori?
- in moment in internet, cele mai cunoscute si folosite browsere sunt Internet Explorer, FireFox, Netscape si bine inteles Opera, dar acesta foarte redus.
In situatia actuala, tu pierzi extrem de multi vizitatori deaorece acestia nu pot sa-ti vada site-ul - asa acestia se indreapta catre concurenta ta.
...fiecare utilizator care merge la concurenta este unul mai putin pentru tine, azi 10, maine 10 si poimaine inca 10 - se aduna in decursul unei luni, an, ani.
Cu stima