PDA

Arată versiune īntreagă : bani pe net?



zsorzsaty
26.06.2008, 19:19
Buna!
Vrea sa intreb daca cineva cunoaste situl http://bux.to/
Un prieten al meu asa a zis ca a vazut un cec, ca a fost trimis bani dar nu stiu... din curiozitate am facut si eu un cont :)

Dennis
26.06.2008, 19:52
Da. Site-ul ne este si noua cunoscut.
...mi-am permis sa scot link-ul de referal din url-ul listat de tine.

In legatura cu plata nu pot sa-ti spun nimic. Nu am vazut inca o plata de la acest site.

zsorzsaty
26.06.2008, 20:02
scuze.. din greseala am scis asa :smile:

darkston3e
27.06.2008, 08:35
Site-ul http://bux.to este o mare teapa, aveti grija, a fost raportat si pe CNN acum 2 / 3 saptamani.
Cu site-ul http://bux.to , intradevar, iti poti face publicitate la site ( vizitatori unici ) , dar bani in nici un caz.
Cu toate ca multi "useri" arata ca au primit bani , dar din pacate, aceia sunt useri lor.

baressi
06.09.2008, 19:37
Salut,
daca doresti mai multe detalii te rog vezi siteul:
http://joburi-pe-net.blogspot.com
vei gasi mai multe tipuri de joburi online,si conditii de plata,evident si pentru siteurile gen pay toread email.
Pentru alte detalii ma gasesti la editat admin