PDA

Arată versiune īntreagă : Alternative adsense

Fabius
11.09.2008, 17:16
Ma intereseaza ce alternative adsense pentru site-uri cu continut in romana ar exista.
Si ma refer la programele care platesc in paypal, si nu solicita semnarea nici unui contract.
Astept parerile voastre.
Multumesc.

Dennis
12.09.2008, 07:51
Salut,
...dar unde este problema la semnarea unui contract?

Acel contract este important pt. firma resp. pentru a justifica plata - nu toate sunt firme fantome din RO care fac sau platesc bani la negru.

Personal gasesc un contract chiar bine venit in asemenea cazuri - asigurare pe ambele parti.

Cu stima

Dennis
12.09.2008, 07:54
... First Level Ads (http://www.1level.eu) poate fi vazut ca alternativa pt. site-urile romanesti.
Reteaua este in limba romana, plata o face direct in contul tau banca (mai comod decat PayPal) - dar sunt extrem de severi in conditiile de utilizare ;-)

Poate trebuie sa fii asa cand lucrezi cu unele site-uri din tari ale blocului de est :D

Cu stima

Fabius
12.09.2008, 14:10
Pentru ca nu am posibilitatea de a semna contractului, si nici cont in lei, defapt nu am cont la nici o banca in romania...
asta e si motivul pentru care intrebam...
In legatura cu contractul, si TOS-ul pe care il accepti cand te inscrii la un astfel de site, este tot ca un contract intre parti...

Dennis
12.09.2008, 15:21
Ai dreptate in privinta contractului - dar fiscul din Romania este mai primitiv decat cei din Tuga-Tuga si va cere si in 20 de ani un contract de prestari servicii.

Ei nu stiu inca de TOS sau Conditii de utilizare, etc. - la ei pe PC-urile de la lucru gasesti inca Manele, muzica si filme din Internet fara drept de autor. ...este Romania si are nevoie de timp (cca. 50 de ani) sa se dezvolte individul in mentalitate pentru a trece la dezvoltarea sistemului.

Cu stima

xtremlaur
12.03.2009, 20:59
eu o sa itzi dau raspunsul potrivit.... site-uri gen adsense.. dar nuj dak paltesc prin paypal k nua m stat sa verific sunt:
-neogen
-neobizz
- beyond
- adbrite
- textad