PDA

Arată versiune īntreagă : [caut] parteneriat pentru dezvoltarea unui proiect!

Xro1
20.09.2009, 15:27
Buna comunitate cwr din motiv ca suntem mai multi am decis sa public mica mea propunere aici !
caut pe cineva sau chiar mai multi pentru dezvoltarea unui portal gen yahoo.com(ma intereseaza sa fie cat mai bogat si abundent in ceea ce reprezinta calitate cantitate si atractia vizitatorului pentru portalul meu al nostru!:D
Ofer domeniu,script,host,desing-ul .
Ceea ce voi face eu ?Hmm pai eu personal ma voi ocupa de publicarea unor articole SQl ,php,html,visual basic(cate pot si eu in limita timpului meu),si ma voi ocupa de promovare directoare bannere tot ce se poate neplatit momentan.
Ce puteti face voi ?simplu!Aveti un site care nu implica warez?Foarte bine propun sa unim site ul vostru cu al meu si sa creem un portal sa fie bogat:)!
Desigur daca sunt printre noi domni ce au bani si doresc sa investesca si sa scoata prin investia lor un ban..as avea o idee sa cumparam un host cu email uri nelimitate si sa facem un sistem de mail uri!
Multumesc de atentia!
P.S desingul va fii gata maine,este vorba de site-ul portal-mania.ro.
Va rog abtineti-va de la critice ,postati doar cei ce sunteti interesati sau aveti vro necralitate asupra proiectului!

sorinake23
20.09.2009, 17:08
Pe scurt tu vrei sa inventezi noul Yahoo! pe site-ul Portal-Mania.Ro?
Normal ca am citez vro necralitate ! Cum vei face tu asta? A, vei posta tutoriale SQL si PHP. Asa vom ajunge sa cream urmatorul Yahoo!
Frate, eu sa-mi unesc site-ul cu al tau ca sa aiba al tau mai multe vizite? Ce castig?

Nu stiu bai oameni buni... dar aveti niste idei.. :D

Xro1
20.09.2009, 18:42
am zis ca asta e inclinatia :) nam zis ca il fac intr-un an sau 2 zile direct yahoo..am zi ca cu lecti voi incepe... ce castigi :) ceea ce produci :) logic pai voi inscrie site ul la un afilator ,deci cat plateste google si cat scoti partea ta de site atat primesti.Ideea nu e cum o sa zici tu foarte probabil sa nu iti dau bani sau imi umplu buzunarele (ori sa ma bucur ca la-m fraierit pe unu sau nu) ci sa unim unim mai multe site uri :) pt a face unul :)mai bun si mai eficent si cand mam referit la yahoo ma referit sa fie asemeni yahoo ca doar noi zice eu ca na am succesul lor .

MaDaLyN17
20.09.2009, 19:00
la ce te referi cand zici "sa ne unim site-urile" ?
Noi ce ar trebui sa facem mai exact? :)

Slash
20.09.2009, 19:24
Cred ca se refera la redirect de vizite.

Xro1
21.09.2009, 08:11
pai ai un script nustiu de id uri sau posturi tv ceva ce nui warez..te muti la mine pe site cu totul in ideea dea face un portal cat mai dezvoltat...
Ideea e ca ca creste interesul vizitatorului.Oricum ma voi ucupa numai eu de promovare :) ceea ce inseamna directoare.

pixel3cs
21.09.2009, 08:32
ACEASTA IDEE am avut-o si eu si am vrut sa postez
De cand sunt pe cwr am tot vazut si inca vad tot felul de pusti cu tot felul de site-uri pe care le schimba de la zi la zi
Atunci mi-a venit ideea: mai da' de ce nu isi unesc ei site-urile intr-unul singur, sau macar sa se uneasca toti si sa faca 1 singur site mare, in felul asta ar avea mai mult de castigat

Principala problema de rezolvat raman certurile dintre voi care ar putea sa apara si vor aparea destule

MaDaLyN17
21.09.2009, 11:47
Dap, certurile vor exista !!! Dar pana la urma, cine si-ar lasa domeniul sau cumparat din banii lui, pentru a se muta pe domeniul sau subdomeniul tau :|
Fara suparare dar nu inteleg si deoarece nu inteleg... pur si simplu mi se pare o prostie :|
Acum fara suparare, dar chiar nu cred ca ar face cineva asa ceva, mai ales cand stie ca trebie sa o ia de la inceput cu promovarea (ca pe baza unuia singur nu se lasa nimeni) si mai ales.. cine va fi adminul boss?? banuiesc ca tu, ca doar tu ai venit cu ideea, al tau e domeniul, al tau e hostul!

Ca nu are cum sa fie 2 sau mai multi admini cu acelasi rank, obligatoriu trebuie sa fie un owner si bine inteles.. toti vor sa fie owneri ca se afla si proiectul lor acolo :|

Trebuie sa gandesti de 10x o strategie inainte de a o pune in practica! Si pana la urma nu vezi cum multi isi abandoneaza site-urile dupa nici o luna de la lansare? Si inca ceva.. domeniul este probabil (sigur) inregistrat pe numele tau pe o anumita perioada! De unde stim noi ca tie nu o sa-ti treaca prin cap sa te lasi de proiect si sa-ti bagi ceva in el domeniu si sa nu`l mai platesti deoarece nu are succes prea mare sau mai stiu eu ce!

Nu este chiar asa simplu cum pare!!!!

Xro1
21.09.2009, 15:20
Da certuri in fuctie de oamani dar asta insemna sa nu interactionez cu nimeni pt ca risc sa ma cert?
Ti sa pare o prostie e privirea a asupra ideii mele :) e chiar deciziata daca vrei nu :) eu am cerut partener nu pareri oricum,bine dai tu domeniul si host si te las pe tine owner vrei asa o sa zici ca nu ca vin cu mana goala...stii nici alba nici negra,nu as vrea sa pun conectul de boss ci de parteneri ca doar nu esti slavul meu si partenerul nu eu conduc si unul pe altau.
Tu crezi ca orice ce site de pe net este facut si administrat de un singur om ?Cele pe cele mai marunte si cele mari si o sa vezi ca nu-i asa toti au echipa.
Si daca eu am propus am facut in ideea ca am cu cine vorbi nu sa fiu eu tare si mare tepar..si cum ai vrea sa iti garantez?spune si iti raspund la toata problemele nu ma ascund.