Arată versiune īntreagă : o intrebare legata de windows
salut am si eu o intrebare legata de os windows xp . momentan web serverul meu e platforma win folosesc xampp ff bun de altfel ,bun nelamurirea mea e urmatoarea am incercat joomla merge super cu un mic bug nu imi trimite mass mail cu toate ca am setat smtp-ul de la un cont google tot nu imi trimite nici un mail si nici diversele confirmari , nu imi da nici o erroare dar mailul nu se trimite ... unde tre sa caut sau sa umblu pt ca os-ul meu sa trimita mailul mai departe . raspunsul celor de la joomla era pt linux fara indoiala pe acel os mere .
multumesc anticipat:smile:
dar functia mail() o ai activa ? ai incercat sa trimiti un singur mail ?
Si pt ce anume utilizezi win ca server ? Pentru teste/development ?
fuctia e activa ... am mai cautat si se pare ca ar trebui un mic mail server care sa ma ajute cu chestia asta .. si folosesc win ca test
E bine ca utilizezi win pentru teste. :P
Mail server? Pai din cate shtiu xampu` are deja asta. Nu l-am mai utilizat de mult timp si poate l-au scos. In fine.
Cand am testat serverul de mail de la xampp am facut-o ca atare, fara alte configurari. Incearca si tu.
Momentan nu imi trece prin cap nici un nume de server de mail testat de mine care sa iti rezolve problema. Mai incearca cu xampul. Eu zic ca ar trebui sa mearga.
xamp are functia de mail inclusa, folosesc acest tip de program pentru un site!
Eugenyus
30.01.2009, 08:50
Daca folosesti pe Win pt test, s-ar putea sa te chinui tot la fel de mult si pe Linux atunci cand vrei sa nu mai faci teste. Poate ca era mai bine daca incercai direct pe server de linux treaba asta. Cred ca ar fi mai simplu testul. Parerea mea ...
Va multumesc pt pareri ...
De cand am postat am mai avansat putin,am decoperit ca nu in calculatorul meu e problema, Trebuia sa setez mx-ul de la cei care am cumparat domeniul (In cadrul MX puteti modifica serverul de mail pentru subdomenii ale domeniului detinut. Daca adaugati doua servere de mail diferite pentru acelasi subdomeniu, mailurile vor fi primite in functie de prioritatea acordata.) :)
nu era greu da sa rezolvat acum ca mail server folosesc hmail (http://www.hmailserver.com/) ca mail server si SquirrelMail version 1.4.17 ca web mail si merge de minune bafta multa tuturor :smile::rolleyes:
ElemenT^
30.01.2009, 13:40
succes !!!!!!!!!!!!!!!!
si yo la fel am problema cu email
ce problema fi mai explicit ....
daca ai un mailserver pe calculator si nu trimite mailuri e foarte probabil sa fie din cauza mx-ului (MX record mai multe detali poti gasi aici http://en.wikipedia.org/wiki/MX_record ) asta pentru mx ... sper sa-ti fi fost de ajutor