PDA

Arată versiune īntreagă : Ne intereseaza parerea ta - pronunta-te liber!

Dennis
25.09.2009, 19:24
Ai o idee? ...o dorinta?
Vrei sa gasesti in viitor pe acest forum o noua functiune, un addon sau plugin care sa te ajute pe tine si pe ceilalti utilizatori?

Inscrie-ti dorintele in acest topic - vom incerca ca o mare parte din acestea sa le regasesti in viitor pe cwr.ro

Echipa administrativa

elite
25.09.2009, 19:41
Dennis, ce mi-ar placea sa vad pe cwr:
- O sectiune cu " Fa-mi un review la site! "
- Un mare " NU " pentru WAREZ. Adica fara reclame in semnatura cu siteuri de muzica/download etc.

:)

Andreiutzu
25.09.2009, 19:49
Eu imi doresc sa fie mai multi moderatori activi decat in acest moment.
O singura persoana nu se poate ocupa de un asemenea forum.

Xro1
25.09.2009, 19:51
Sa ne dai voe sa publicam mici reclame la site ul nostru spre ex eu am vrut sa pun o cale cu un articol spre site ul meu si sa sters...era vb de SQL.

micku7zu
25.09.2009, 21:19
- O sectiune cu " Fa-mi un review la site! "

Sa ne dai voe sa publicam mici reclame la site ul nostru spre ex eu am vrut sa pun o cale cu un articol spre site ul meu si sa sters...era vb de SQL.
Parerea mea este ca nu ar trebuii facuta o asemenea sectiune...aveti permis sa puneti un link in semnatura...pentru ca daca ar fi asa o categorie toata lumea ar umple forumul sa-si faca reclama...si aici nu este director web....

Eu imi doresc sa fie mai multi moderatori activi decat in acest moment.
O singura persoana nu se poate ocupa de un asemenea forum.

+1, si eu zic la fel.

glummyro
25.09.2009, 23:59
:) Ce ziceti de un program care ii dai indicatii si el iti face design, si programarea in script :P

Cosmin
26.09.2009, 06:50
:) Ce ziceti de un program care ii dai indicatii si el iti face design, si programarea in script :P

Asta ce este , o gluma ? Cam seaca daca este asa . Pana la urma o sa ajungem sa deschidem pc sa zicem la microfon "vreau un site de manele" .. si cat bati din palme hopa siteul ! . Apoi vreau un site de sport . Hopa site-ul .

Slash
26.09.2009, 11:02
As dori sa fie mai multe teme si mesaje calitative strict din punct de vedere : webdeveloping , webdesign , seo , social network , link development , html php , general marketing , mai multe joburi online , programare , content management etc. Dar sunt constient ca la aceasta parte trebuie sa lucram noi membrii acestei comunitati nu partea administrativa.

indesign
26.09.2009, 12:58
Asta ce este , o gluma ? Cam seaca daca este asa . Pana la urma o sa ajungem sa deschidem pc sa zicem la microfon "vreau un site de manele" .. si cat bati din palme hopa siteul ! . Apoi vreau un site de sport . Hopa site-ul .

stai ca nu este bine, trebuie sa aiba din start 5000 de vizitatori pe zi :P

glummyro
26.09.2009, 13:00
si sa faca promovare singur !
sa dea mass pe messenger

Xro1
26.09.2009, 13:30
Nustiu din cati suntem atatia pe cwr..ar fii destul de fain daca :) sar pune 2 -3 pe promovat inscrierea in directoare web..poate daca sar cumpara si un programe pt a ajuta acest proces.
Si da personal as fii incantat de ideea de a se insista pe lecti online (php,html,visual basic etc.)

indesign
26.09.2009, 13:41
Nustiu din cati suntem atatia pe cwr..ar fii destul de fain daca :) sar pune 2 -3 pe promovat inscrierea in directoare web..poate daca sar cumpara si un programe pt a ajuta acest proces.

Sincer nu inteleg ce vrei sa spui. Cineva sa-ti promoveze tie siteul gratuit? Sunt multe oferte de promovare inscriere in directoare contra cost dar nimeni nu doreste sa plateasca.
Eu incerc sa promovez pe al meu, este o munca care nu este foarte greu de facut dar necesita foarte mult timp si sincer nici macar nu imi place sa fac inscrierile. De cele mai multe ori mai bine fac ceva design din care ies bani sau macar imi face placere.
Din pacate cei mai multi asteapta ca altii sa le faca gratuit munca, iar ei sa nu dea nimic, poate chiar folosesc munca lui ca ei sa-si vanda dupa acea siteul mai scump.
Este o greseala sa faci munca altora, eventual arata cum sa faca el munca poate si daca va face ceva va avea si rezultate.
Da, si eu as vrea daca cei care se pricep la seo, php etc ar pune mai multe tutoriale, descrieri, poate si la un nivel mai inalt. In general insa trucurile sau secretele nu ti le spune nimeni ca asta este diferenta intre un amator si un profesionist, un profesionist din asta traieste si traieste din diferenta intra mediu si foarte bun.

Xro1
26.09.2009, 13:52
Nu,ma-m oferit la promovarea cwr-ului.

indesign
26.09.2009, 13:56
Nu,ma-m oferit la promovarea cwr-ului.

un gest frumos, dar ai o modalitate mai buna si mai usoara de a ajuta comunitatea.
Ai un site? Pune linkul de la cwr pe siteul tau, sunt sigur ca Denis o sa-ti multumeasca.
Eu am facut acest lucru, pentru ca este un pret foarte mic fata de informatiile ce primesc aici.

Deagle
26.09.2009, 14:25
> Sa se scoata "afisarea ip-ului in topic" < 1x Idee/Dorinta/Cerere

MaDaLyN17
26.09.2009, 14:50
OFF:Ce treaba ai cu IP-ul? Cu ce te deranjeaza :)

ON:Eu propun sa se faca un rank CU "Helperi" pe anumite categorii:
- JavScript
- PHP
- MySQL
- etc

Astfel nu ne mai lasam pe baza tuturor amatorilor :| care de la o idee ajung sa se bata online! "ca nu asa, ca uite asa, ca eu sunt mai destept, etc"

Deci cum sunt Moderatori Globali, Moderatori Simpli... sa fie si Helperi :D
Peace ;)

micku7zu
26.09.2009, 14:52
OFF:Ce treaba ai cu IP-ul? Cu ce te deranjeaza

ON:Eu propun sa se faca un rank "Hellperi" pe anumite categorii:
- JavScript
- PHP
- MySQL
- etc

Astfel nu ne mai lasam pe baza tuturor amatorilor :| care de la o idee ajung sa se bata online! "ca nu asa, ca uite asa, ca eu sunt mai destept, etc"

Deci cum sunt Moderatori Globali, Moderatori Simpli... sa fie si Helperi
Peace

+1, chiar buna ideea:)

dorikut
26.09.2009, 15:53
> Sa se scoata "afisarea ip-ului in topic" < 1x Idee/Dorinta/Cerere

+1 Am discutat deja pe aceasta tema cu Dennis, sa speram ca daca vor propune mai multi asta se va si actiona in acest sens.

Dennis
26.09.2009, 16:43
In legatura cu afisarea IP-urilor - aduceti argumente, pro si contra, altfel lasa loc de subintelesuri. Multumesc

Deagle
26.09.2009, 19:31
Pentru ca ip-urile trebuie sa fie normal private !

Dennis
26.09.2009, 19:39
Pentru ca ip-urile trebuie sa fie normal private !
...aceiasi rugaminte din nou: In legatura cu afisarea IP-urilor - aduceti argumente, pro si contra, altfel lasa loc de subintelesuri. Multumesc pentru intelegere!

RobciucIonut
26.09.2009, 19:44
Eu as dori ca afisarea ip-urilor sa fie afisata decat celor care sunt inregistrati in comunitatea CWR.

Dennis
26.09.2009, 20:10
OK!
Adresele IP cat si hostul este afisat doar echipei administrative (Moderator, Administrator, etc.) Totusi, argumente din partea voastra nu au venit :(
...daca nu esti de acord cu ceva, atunci explica de ce ai luat aceasta hotarare altfel ajungem la Dan Diaconescu *sunt impotriva findca sunt contra ...*

glummyro
26.09.2009, 20:28
Eu am toata clasa de IP de la
188.25.50.1 pana la 188.25.54.225

;)) Puteti sa le lasati nu e o problema

crys_4you
26.09.2009, 20:48
eu propun sa faceti inca 2 rubrici
1. invata HTML
2. invata PHP

ar fi foarte folositoare (parerea mea)

dorikut
05.10.2009, 07:18
In legatura cu afisarea IP-urilor - aduceti argumente, pro si contra, altfel lasa loc de subintelesuri. Multumesc

Am propus acest lucru deoarece niciodata un sistem legat la internet nu este 100% sigur, iar cunoasterea unui mijloc de adresare direct (cum este adresa IP), creste riscul ca cineva sa incerce sa se foloseasca de acele vulnerabilitati general-existene!

ngy15
05.10.2009, 07:35
1. invata HTML
2. invata PHP

Da chiar ar fi de folos.....mai ales php pentru cei care nu stiu ca mine i-ar ajuta mult...:P

d-zel
05.10.2009, 07:49
1. invata HTML
2. invata PHP

Chiar ar fii super sa faceti asa ceva tinand cont ca aici sunt foarte muti webmasteri care stiu cu ce se manaca acela php nu ar strica ca 1 data pe saptamana sau 1 data al 2 saptamani sa ne ajute cu un tutorial de exemplu pe mine unul m-ar incanta acele tutoriale si 100% le-as citii sau le-as asculta cap coada pentru a invata ceva in plus! Si cred ca nu numai pe mine dupa cum vad!

Este o idee minunata!
PS: Sper sa se puan si in practica!

Cu stima D-Zel.

Dennis
08.10.2009, 20:50
Gata, doua-trei pareri si asta a fost totul?:)
Stimati colegi, daca asta este totul ce va doriti sau ce putem face mai bine, altfel, pentru aceasta comunitate, ...chiar nu putem crede - asa sa fie oare sau posibil sa fie doar comoditatea si dezinteresul fata de ce se intampla in jurul nostru :?

Daca mai aveti dorinte si sugestii, nu ezitati sa le scrieti aici - le analizam si daca sunt posibile/adecvate acestei comunitati, incercam sa le implementam pentru voi.

netul
09.10.2009, 01:57
Eu propun ca cei ce se numesc webmasteri / programatori sa dea un test online de testare a cunostiintelor. Am ajuns ca toti copii care stiu doar sa instaleze un wordpress sa se creada webmasteri. Una e sa faci web design / programare ca hobby in timpul liber si alta sa lucrezi ca programator / web designer.

O mare parte a celor ce ofera servicii web habar nu au cu ce se mananca. Daca dau un search pe topicurile lor din urma, doar atat gasesc: "caut...", "caut script", "vreau un script", "cum se face ...?", "plzzzzz vreau shi eu skriptu ala..." .. Si cand ma duc la siteurile lor cica ofera "servicii profesionale de web design / siteuri". Dar ei habar nu au sa faca un formular simplu. Sper sa nu se simta nimeni, era o constatare generala despre o mare parte a "webmasterilor" de pe aici... Bineinteles ca sunt si multe exceptii si tocmai de aceea mi-as dori o mai stricta clasificare a userilor.

Mi-as dori sa existe posibilitatea de impartire a userilor in 3 Grupuri:
1. Programatori / web designer cu experienta, ce lucreaza efectiv in aces domeniu
2. Programatori / web designeri incepatori (ce fac acest lucru ca hobby sau sunt la inceput de drum)
3. Restul userilor, care vin aici pentru sfaturi sau diferite discutii.

Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu mesajul asta (e 4 dimineata) :)

micku7zu
09.10.2009, 06:38
Eu propun ca cei ce se numesc webmasteri / programatori sa dea un test online de testare a cunostiintelor. Am ajuns ca toti copii
care stiu doar sa instaleze un wordpress sa se creada webmasteri. Una e sa faci web design / programare ca hobby in timpul liber si alta sa lucrezi
ca programator / web designer.

O mare parte a celor ce ofera servicii web habar nu au cu ce se mananca. Daca dau un search pe topicurile lor din urma, doar atat gasesc: "caut...", "caut script", "vreau un script", "cum se face ...?", "plzzzzz vreau shi eu skriptu ala..." .. Si cand ma duc la siteurile lor cica ofera "servicii profesionale de web design / siteuri". Dar ei habar nu au sa faca un formular simplu
. Sper sa nu se simta nimeni, era o constatare generala despre o mare parte a "webmasterilor" de pe aici... Bineinteles ca sunt si multe exceptii si tocmai de aceea mi-as dori o mai stricta clasificare a userilor.

Mi-as dori sa existe posibilitatea de impartire a userilor in 3
Grupuri:
1. Programatori / web designer cu experienta, ce lucreaza efectiv in aces domeniu
2. Programatori / web designeri incepatori (ce fac acest lucru ca hobby sau sunt la inceput de drum)

Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu mesajul asta (e 4 dimineata)

+1
O idee foarte bune

Relu
09.10.2009, 21:28
OFF:Ce treaba ai cu IP-ul? Cu ce te deranjeaza :)

ON:Eu propun sa se faca un rank CU "Helperi" pe anumite categorii:
- JavScript
- PHP
- MySQL
- etc

Deci cum sunt Moderatori Globali, Moderatori Simpli... sa fie si Helperi :D
Peace ;)

+1, chiar buna ideea:)

+1 si de la mine.

crys_4you
09.10.2009, 21:34
Eu propun ca cei ce se numesc webmasteri / programatori sa dea un test online de testare a cunostiintelor. Am ajuns ca toti copii care stiu doar sa instaleze un wordpress sa se creada webmasteri. Una e sa faci web design / programare ca hobby in timpul liber si alta sa lucrezi ca programator / web designer.

O mare parte a celor ce ofera servicii web habar nu au cu ce se mananca. Daca dau un search pe topicurile lor din urma, doar atat gasesc: "caut...", "caut script", "vreau un script", "cum se face ...?", "plzzzzz vreau shi eu skriptu ala..." .. Si cand ma duc la siteurile lor cica ofera "servicii profesionale de web design / siteuri". Dar ei habar nu au sa faca un formular simplu. Sper sa nu se simta nimeni, era o constatare generala despre o mare parte a "webmasterilor" de pe aici... Bineinteles ca sunt si multe exceptii si tocmai de aceea mi-as dori o mai stricta clasificare a userilor.

Mi-as dori sa existe posibilitatea de impartire a userilor in 3 Grupuri:

Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu mesajul asta (e 4 dimineata) :)

buna idee ;)
Bravo ;)