Arată versiune īntreagă : [caut] Parteneriat intr-o firma de HOSTING
Doresc sa creez un site complex al firmei prin care sa ofer gratuit subdomenii , hosting , blog pt potentiali clienti prin care sa arat serviciile pe care le poate oferii firma...
Adica ma refer la Bloguri , Siteuri personale , Siteuri de firma , Jocuri , Image Hosting (...)
Orice idee e buna venita...
Desigur toate acestea for fi free undeva pe la 250 - 500 de MB , iar pt cei care vor dori pe viitor mai mult spatiu , mai multe conturi FTP , subdomenii mai multe , etc va exista un pret simplu de 1 - 3 euro / luna maximul va fi de 5 euro packetul nelimitat
Caut persoane care sa ma ajute in aceasta chestie de a crea ceea ce imi propun , daca au ei alte idei putem discuta ...
Am un server dedicat destul de bun , banda de net de calitate .
NU DORESC SA FAC SITEURI DE WAREZ SAU ALTE CHESTII SI TOTUL SA FIE LEGAL ...
Ideii am eu :) ti le pot vinde la kilogram :) ,prespun cai un buget :)macar dar ceeea ce doresti tu eu zic ca trebuie mult timp investit.
Rolul meu cred car fii de moderator al forumului,ma voi ocupa personal de tot ce inseamna asta imbogatirea acelui blog:) doar de scripturi(la programare nu ma prea pricep dar te pot ajuta.(desigur ca in urma ajutorul meu cer si eu un beneficiu)
AI un buget anume..am vazut ceva scripturi..pt a oferi ressler...
Stii nu cat costa si ce iti trebuie pentru a avea firmă de hosting da?
Daca esti interesat de cele spuse de mine poti lasa un PM!
MaDaLyN17
27.09.2009, 18:00
tu vrei sa faci WebHost ? Sau ... host... si site-uri si jocuri si radio...
Iti recomand sa postezi mai intai pe un forum foarte populat, si sa vezi cam ce clienti ai avea! le zici cam ce preturi vei oferi. De Ex:
Server CS 1.6: 10 euro
Server Radio: 5 euro
Vin 10 clienti 7 vor servere CS 1.6 si 3 vor servere Radio
7x10=70; 3x5=15
70+15=85 euro
Cam atata ai castiga de la ei. Strangi niste banuti (100 euro) cumperi un server dedicat (Recomand Romarg) Il platesti, si pe urma ii contactezi pe cei ce au dorit servere. Te platesc, le deschizi serverele. Deja ti-ai recapatat inapoi 85 euro din aia 100 cat tea costat serverul. Ii mai rogi pe ei sa-ti mai aduca un client doi. le faci o reducere. Pe prima luna ti-ai scos bani. A doua luna poti scoate si mai mult, deoarece in prima luna poti face reclama la greu ;)
Insa cu webhosting .. ce pot sa zic. exsita la fiecare colt pe internet :| nu se merita. Acum treaba ta :P Eu as ramane tot la ideea cu dedicatul :)
Peace!
Nu nu ma intereseaza sa tin servere de jocuri gen CS , Radio scuze si doar parte web...
MaDaLyN17
27.09.2009, 18:10
cum doresti. Insa nu tio zic doar eu, tio pot zice mai multi, WebHost-ing gasesti la fiecare cold pe internet. Deja daca scriu webhosting pe google, vro 3 pagini sunt pline de oferte!
Cat despre ce tiam zis eu, gasesti mai arar... nu foarte rar.. dar totusi :)
Oricum, e alegerea ta. Nu`ti urez nimic altceva decat succes ;)
Asa cum a spus si Madalin, este plin internetul de 'hosteri'.
In internet, exista doua tipuri de hosteri:
1. hosteri de calitate pentru clienti de calitate
2. hosteri 'vai de mama lor' pentru aceiasi categorie de clienti
...alege singur in care grupa vrei sa participi findca in functie de aceasta hotarare vei supravietui pe piata de desfacere.
Personal ma lovesc zilnic de ofertanti si clienti din grupa a doua - pentru acestia nu merita sa te obosesti.