PDA

Arată versiune īntreagă : 4 Domenii suspendate!

empty
16.09.2008, 14:58
Mi'au fost susendate 4 domenii care au fost cumparate de la gazduire-sms.ro si nu stiu ce sa fac,
am contactat pe cei de la edomenii.ro unde se face redirectionarea si mi-au zis ca toate domeniile au fost cumparate prin frauda de catre xtremeart media iar eu le-am platit si nu stiu ce sa fac!

Deja am pierdut o multime de bani din reclamele adsense. nu stiu ce sa fac, supeti-mi voi o solutie.

Am vorbit cu p1gey si mi-a zis ca xtermeart sunt mari tepari si ca si spicegroup pe care nume este trecut gazduire-sms.ro au acelasi patron asa ca am hotarat sa ii las putin site'ul in pana ;))
pana imi revin domeniile

k1ursu
16.09.2008, 16:02
Fa o reclamatie la Roltd sau...

Dennis
16.09.2008, 17:44
Sorry Empty, inteleg ca esti enervat si poate deziluzionat, dar renunta la limbajul de messenger aici in forum.

Cu a scris si k1ursu, fa o plangere la rotld sau contacteaza un avocat care se pricepe la IT
...daca domeniul a fost inscris pe numele tau, acestea fiind pe viata (din pacate),
nu inteleg cum poate cineva sa-ti stearga tie datele de la rotld si sa treaca domeniul pe numele lui.
Aproape imposibil dupa parerea mea.

Poti sa ne explici situatia mai in detaliu?

Cu stima

empty
16.09.2008, 18:37
Sorry Empty, inteleg ca esti enervat si poate deziluzionat, dar renunta la limbajul de messenger aici in forum.

ma rog...

Cu a scris si k1ursu, fa o plangere la rotld sau contacteaza un avocat care se pricepe la IT
...daca domeniul a fost inscris pe numele tau, acestea fiind pe viata (din pacate),
nu inteleg cum poate cineva sa-ti stearga tie datele de la rotld si sa treaca domeniul pe numele lui.
Aproape imposibil dupa parerea mea.

Poti sa ne explici situatia mai in detaliu?

Cu stima

asa pai dupa cum ati vazut i-am lasat putin "in pana" si i-am contactat pe cei de la "SC Spice Group" care spun ca gazduire-sms.ro a fost cumparat de ei, i-am sunat si i-am intrebat cum il cheama pe patronul firmei "Sc Spice Group" si mi-au zis numele lui (am uitat care era) si dupa am sunat de pe numarul lui fratemiu si am itrebat care este patronul "Sc xTremeArt Media" si miau zis acelasi nume si abea dupa am hotarat sa ii las "pe banca" :biggrin: pana imi recuperez domeniile ... Dupa, am trimis mail la cei de la rentabiliweb si le-am explicat cum e si acum astept raspuns.. Bani de avocat chesti tresti ...eeh n-am eu bani :biggrin: de astea

Oliviu
19.09.2008, 07:26
Am avut si eu hosting si domeniu la xtreamarthosting(gazduire-sms) ! Dar alin rotaru patronul a vandut toate serviciile la spice group srl si am sunat la ei si au zis ca de ieri au inceput la platesca hostingu la globehosting !si daca cei de la xtreamarthosting neau promis 3 luni am vorbit cu cei de la spice group si au zis ca nu este problema ca ne vor da 3 luni free

Buna seara!
Intradevar SC XTREMEART MEDIA TELECOM SRL a fost preluata de SC SPICE SHOP SRL!
Noi nu avem acces la administrarea domeniului dvs!
Singurul lucru pe care il putem face este sa va activam un cont de gazduire pe planurile si serverele noastre!

empty
19.09.2008, 23:32
Am avut si eu hosting si domeniu la xtreamarthosting(gazduire-sms) ! Dar alin rotaru patronul a vandut toate serviciile la spice group srl si am sunat la ei si au zis ca de ieri au inceput la platesca hostingu la globehosting !si daca cei de la xtreamarthosting neau promis 3 luni am vorbit cu cei de la spice group si au zis ca nu este problema ca ne vor da 3 luni free

Buna seara!
Intradevar SC XTREMEART MEDIA TELECOM SRL a fost preluata de SC SPICE SHOP SRL!
Noi nu avem acces la administrarea domeniului dvs!
Singurul lucru pe care il putem face este sa va activam un cont de gazduire pe planurile si serverele noastre!

e teapa din nou ;) spice group si xtremeart au acelasi patron :) "Rotaru Alin" :)

Dennis
20.09.2008, 07:17
Empty,
du-te la un jurist, este mai ieftin.

Stii care este problema generala a multor oameni din Romania in privinta litigiilor si relatia mandant=>avocat?
...sunt de parere ca pentru a intenta un proces, au nevoie de mii de euro, idee gresita deoarece, dupa judecare, cel care pierde procesul plateste 'costurile de judecata' si asa si onorarul avocatului ;)

Cu cat avem mai multi care dau ochii pe spate cand aud sa mearga la avocat pentru a-i apara drepturile, cu atat merge situatia din tara mai departe asa cum merge - prost.

Personal dau cazul unui jurist si daca un client nu si-a platit factura sau a comandat ceva si nu a platit.
...juristul castiga si el si-mi aduce in 99% dintre cazuri banii.

M-am saturat sa aud: *am comandat din greseala*, *am dat click sa vad daca merge comanda*, *eu nu am comandat nimic, nu cunosc site-ul* ...desi este inregistrat de 6 luni si am vorbit la telefon cu persoana resp.
...exista un principiu: Cine comanda ceva, trebuie sa plateasca, cine nu vrea sa plateasca, sa-si tina degetele in *nas* cand este in Internet. Lipsa de informatie si prostia nu te apara in fata instantei ;)

Cu stima

Oliviu
20.09.2008, 17:59
Nu exista vreun site pentru probleme de genul asta! Sau vom avea peste 100ani asa ceva!
Ca majoritatea celor care detin domeni si hostinguri au sub 18ani!

Dennis
20.09.2008, 18:03
Un site care sa ajute in astfel de probleme nu ai sa gasesti, motiv pentru acest lucru este legislatia, care spune clar ca poti intenta un litigiu daca esti persoana daunata.
Cum acesta nu este daunatul, nu vad cum sa te ajute un site care dezbate tema webmasterilor care se afla in aceasta situatie ca si Empty.

Cu stima

Oliviu
20.09.2008, 18:07
Ok dar cum spuneam eu am 16-17ani deci nam peste 18 si maj au intre 14-17ani!Si nu avem cum sa ne judecam cu o firma !:) si daca le spunem parintilor zic ca este o prostie si nu ne da bani pt asa ceva ! Si zic sa renuntaM!:))

Dennis
20.09.2008, 18:21
Daca parintii tai care sunt tutori in fata legislatiei nu te ajuta/sustine, nu are cum sa te ajute un site sau o firma.
Fara acordul parintilor - nu te ajuta nimeni, nicaieri, ...atata timp cat esti minor.

Cu parare de rau, dar acum sa vorbim si serios:
...daca esti inca minor, cum ai cumparat un domeniu .ro ? Daca nu ma insel, persoanele care inregistreaza domenii in Romania trebuie sa aiba varsta de 18 ani.

Este domeniul cumparat pe numele parintilor dar acestia nici macar nu stiu ce au cumparat si ce nu, nu-i intereseaza ce se intampla cu acestea, atunci pot doar sa-ti spun *Shit happens, dude*

Cu toata stima

Oliviu
20.09.2008, 20:14
Pai lol cand ai facut situ sau hostingu tiau cerut doar numele si adresa optional nu si cnp dude!

Dennis
21.09.2008, 07:45
Si tu pe asta te bazezi? Pe ce ti-au cerut ei?
...ce-ai crezut *wow, paradisul teenagerilor pe pamant, Romania asta*?

Atat ei cat si tu, sunteti obligati sa va cunoasteti atat drepturile cat si datoriile, iar una dintre datorii este de a nu face contracte cu minori decat cu consintamantul parintilor sau a unui tutore.

Fiecare cumparare, vanzare, etc. - atat in 'real' cat si in internet este un contract - unul tacit si de comun acord ;-)
...cine comanda este obligat sa plateasca, iar cine vinde - sa livreze - asta atata timp cat cumparatorul si vanzatorul respecta legislatia in vigoare ;)

Ei se scot cumva (este Romania) dar ce faci tu, cum te scoti tu si mai ales cum faci sa-ti dea ce ti se cuvine, deci dreptul tau?

Cu stima