PDA

Arată versiune īntreagă : Distribuitor de domenii in cadrul unei companii internationa

w0o0zy
16.08.2007, 10:34
Jobul pe care il prezint e de distribuitor de domenii .ws pe internet.
Pentru aceasta trebuie sa va cumparati un domeniu .ws (de la compania Global Domains International, metoda de achizitionare o gasiti pe site-ul cu detalii de mai jos) si sa promovati altor oameni interesati acest produs.
Pretul site-ului dvs. : 10$ lunar.
Salariul primit se calculeaza in functie de cate persoane gasiti care sa fie interesate de a achizitiona un site .ws, si poate ajunge de la cateva sute de $ lunar (verificat) la cateva mii de $ lunar (nu imediat, in timp = aproximativ 1-2 ani). In 6 luni garantat 100$, iar in 1 an si 2-3 luni garantat 1000$.
Cei interesati pot vizita site-ul meu http://www.bestbusiness.ws pentru detalii si pentru datele mele de contact (e-mail).
Multumesc.

Dennis
17.08.2007, 09:00
Bine ai venit w0o0zy,

Topicul tau a fost mutat aici deoarece nu avea nici o legatura cu ofertele job.
...acest sistem este unul Multi Level Marketing si nu un job in adevaratul sens al acestui cuvant.

Totusi multa bafta in afaceri

Champion
19.08.2007, 15:15
w0o0zy as fi eu interesat, dar cand vad designul jalnic pe care il prezinta siteul tau am impresia ca vrei sa tragi teapa :)

w0o0zy
20.08.2007, 12:21
Nu sunt web designer profesionist, sunt incepator si l-am facut cu un program pentru incepatori.
Tu iti poti face site-ul tau cum vrei.
Important este sa vezi oportunitatea, adica sa imi zici daca intelegi ce se ofera si daca te simti in stare sa faci asta.
Eu zic ca e o sansa ce nu trebuie ratata.

dassad
22.08.2007, 09:00
Mai bine faceti bani la [url=http://www.paidmail.ro:f6573]Paidmail[/url:f6573]. E si mai sigur si nici nu trebuie sa investesti nimic. Si totul e gratuit. Astea sunt numai cateva dintre oportunitatile Paidmail-ului.
O descriere puteti gasi in linkul sub postul meu

w0o0zy
22.08.2007, 18:13
Da, e bun si Paidmail. Dar acolo faci bani f putini si f greu. La GDI poti castiga mii de $ lunar cam dupa vreo 2 ani maxim.
Eu folosesc Paidmail pentru promovare, e foarte bun.

dassad
23.08.2007, 06:15
Ma lasa vrajeala cu GDI si sa punem pariu ca dupa cateva zile vi cu cateva cecuri de la GDI dar toata informatia e stearsa. Dar ma rog daca spui tu eu te cred . :D
Hai si cu paidmail poti castiga 4000 de euro lunar si ce daca.
Puteti gasi o mica descriere penrtu paidmail la [url=http://banionline.phpnet.us/bani-online-paidmail.html:c2377]aici[/url:c2377].

Dennis
23.08.2007, 09:18
@dassad
...te rog sa controlezi tonul de exprimare in posturi si sa-l editezi pe ultimul scris de tine, ca sa nu o fac eu!

Cu paidmail.ro nu se poate (inca) castiga aceasta suma - este aberant sa spui asta. Se poate castiga bani, asta este sigur, dar nu suma descrisa de tine in ultimul post.

In afaceri pe internet este foarte important sa aduni referali (subutilizatori) dar si mai important este sa nu-ti minti subutilizatorii, referalii sau vizitatorii site-ului.

Multa bafta

dassad
23.08.2007, 10:06
De ce nu poti face 4000 de euro sa facem un calcul micut.

Daca dai click pe fiecare banner sau link poti face zilnic 32 de puncte dar sa luam numai 30 puncte pe zi.

Tu faci 10 subutilizatori. E un nimic nu-i asa ?

Tu faci 30 de puncte subutilizatori fac si ei cate 30 de puncte asta inseamna 300 de puncte. Din 300 din asta 10% adica 30 de puncte primesti tu. Deja ai 60 de puncte

Fiecare subutilizator al tau face cate zece si asa in continuare.
Daca-l calculezi o sa vezi ca pe zi faci 79110 puncte pe zi asta in euro = 79110 X 0.002 = 158.22 EURO

128,22 * 30 = 4746.6 EURO pe luna.
Desigur toti subutilizatori trebuie sa dea click pe bannere si pe lincuri. Dar e posibil. 8)

Postul nu-l mai pot edita dar daca vrei stergel sau editeazal.

Scuze daca am fost cam tare cu w0o0zy dar am o mica poveste despre GDI-ul asta.
Scuze w0o0zy inc-o data.

Apropo.
Cat e timpul intre doua posturi ca astept deja de 10 minute si inca nu pot sa scriu. :?

w0o0zy
23.08.2007, 14:30
De ce nu poti face 4000 de euro sa facem un calcul micut.

Scuze daca am fost cam tare cu w0o0zy dar am o mica poveste despre GDI-ul asta.
Scuze w0o0zy inc-o data.

:?

Ce poveste? Eu stiu atat: afacerea GDI merge, e reala, e din 2004, si vreau sa o dezvolt. Nu prea vad ce ar putea sa fie de povestit la ea. In orice caz astept raspunsul tau, ma faci curios.

dassad
24.08.2007, 06:47
Primul meu domeniu platit am vrut sa fie .ws . Am si comandat un domeniu am si platit pentru un an si n-am primit nimic. De aceea n-am inca nici un domaniu platit numai gratuite ca nu am curaj sa cumpar alta de frica ca voi fii inselat din nou. Si pana nu gasesc cineva pe care pot sa ma bayey raman la gratuite. Deci astai povestea. Am platit pentru domeniu 47 de dolari asa ca nu-i o suma mica si acum un a an a "fost" si mai mult.

Dar asta e si eu am fost vinovat ca n-am comandat de la cine trebuia. Asta e... "povetea"

w0o0zy
24.08.2007, 11:42
Primul meu domeniu platit am vrut sa fie .ws . Am si comandat un domeniu am si platit pentru un an si n-am primit nimic.

Pai nu ai primit nimic pentru ca nu ai gasit alte persoane care sa fie in reteaua ta. Deci nu aveai de la cine sa primesti bani.
Asta in cazul in care ai cumparat domeniul dupa iunie 2004, cand a inceput aceasta oferta.
Sau poate tu zici ca nu ai primit domeniul dorit. Asta nu prea imi vine sa cred, dar oricum daca zici tu... Cine stie ce s-a intamplat. Ideea e ca sute de oameni cu care interactionez eu personal de cand am intrat la GDI au domeniile lor .ws si toti le-au primit, nimeni nu a avut vreo plangere. Poate s-au mai perfectionat de atunci... nu stiu ce sa zic.
Totusi, intrasem odata pe un site care zicea daca o anumte firma, pe care o introduceai tu in motorul lor de cautare, e pacaleala sau nu.
Si GDI era reala. Mai zicea si cate plangeri au fost la aceste firme. Si la GDI erau doar vreo 10, deci extrem de rar poate se mai intampla cate ceva. In orice caz sunt mii de domenii ws acum, poate chiar 1 milion, nu stiu sigur. Asa ca din aproape 1 milion de domenii, sa ai doar 10 plangeri, eu zic ca e ceva foarte bun. Mereu se mai intampla cate o eroare... Si daca e asa, GDI iti da pana la urma domeniul daca ii zici ca l-ai platit si nu l-ai primit. Totul se repara.

Dennis
24.08.2007, 12:28
salut,

Asemenea situatii se pot creea si in Romania cu cei de la RoTld sau altii, nu doar la GDI, asta doar asa ca informatie.

Eu nu sunt nici pro dar nici contra GDI, fiecare sa-si faca afacerea lui, dar ...
nu am vazut site-uri care sa detina terminatia .ws (West Samoa) si sa fie prelucrate bine, deci sa ofere vizitatorului informatii pretioase sau sa detina un design calitativ. Majoritatea site-urilor .ws sunt niste 'jungle' de bannere si imagini 'aruncate' oricum pe un fundal oarecare.
Trist, findca daca cine-va viziteaza un astfel de site nu-i ofera o oareca seriozitate si incredere pentru a se alatura acestei afaceri.
...posibil ca intr-o zi sa se gaseasca cineva sa faca un site adecvat daca tot vrea sa ofere si altor utilizatori oportunitatea de a castiga bani in internet.

Eu va doresc multa bafta in continuare

dassad
24.08.2007, 12:42
Asta e. Asta mi sa intamplat. nicsi eu nu spun ca e rau sa fi un "agent" GDI dar nu stiu dece dar mi se pare un fel de "piramida" stii.
Dar daca spui ca ai succes si profit atunci merita.
Multa bafta si multe reselleri .
Si bani multi. :D

Dennis
24.08.2007, 14:11
@dassad

90% din programele Multi Level Marketing (MLM) au adoptat acest sistem piramidal deoarece este unul dintre cele mai profitabile asta nu inseamna ca este un sistem rauvoitor, deci nu se compara cu ceea ce omul a intalnit in Romania (...aia de au plecat cu banii, samd.)
...stiu, omul de rand nu mai face acum diferenta, aude de sistem piramidal si fuge ca 'cel cu cornite de tamaie' :) - dar este in totalitate gresit sa le compari, este ca si cand ai compara merele cu perele sau pe PEPE cu cineva care stie canta :(

Daca stam si ne gandim bine, tot ce este in Romania (ma refer la structurile de vanzare prin reprezentanti gen Avon, HerbaLife si altele) este in sistem piramidal ;)
... in aproape (95%) din tarile din Europa (UE) este interzisa reclama la televiziune si radio pentru sistemele piramidale (MLM) ca si Avon, HerbaLive &Co - in Romania insa nu :D ...tare sunt curios sa stiu cata mita s-a dat pentru a obtine acest drept :D ...asa este: "traim in Romania ...."

Mult bafta tuturor

w0o0zy
24.08.2007, 18:03
nu am vazut site-uri care sa detina terminatia .ws (West Samoa) si sa fie prelucrate bine, deci sa ofere vizitatorului informatii pretioase sau sa detina un design calitativ. Majoritatea site-urilor .ws sunt niste 'jungle' de bannere si imagini 'aruncate' oricum pe un fundal oarecare.
Trist, findca daca cine-va viziteaza un astfel de site nu-i ofera o oareca seriozitate si incredere pentru a se alatura acestei afaceri.
...posibil ca intr-o zi sa se gaseasca cineva sa faca un site adecvat daca tot vrea sa ofere si altor utilizatori oportunitatea de a castiga bani in internet.

Eu va doresc multa bafta in continuare

Asa este, sunt de acord, sunt cam neprofesionale si inspira cat de cat o urma de neincredere.
Cel mai profesional site cu GDI , zic eu, e chiar site-ul lor, in care explica absolut tot clar, si care e si setat default pentru fiecare site cumparat de subordonati. Apoi acestia il pot modifica cum vor ei. Singurul lucru "rau" la acesta e ca e in engleza, si la noi nu toti stiu engleza.
Desi logic ar fi ca cei care intra in acesata afacere sa stie, deoarece se logheaza in member area pe site acolo unde au biroul lor virtual si acesta e in engleza, deci ca sa se descurce acolo trebuie sa inteleaga engleza.
Insa parerea mea e ca e mai bine primit un site care e in romana romanilor :) Eu cred ca le da impresia ca intr-adevar e si pentru ei aceasta afacere cu venituri occidentale.
Asadar va propun sa intrati chiar la ei, ca sa vedeti despre ce e vorba.
http://www.freedom.ws/velese
http://www.website.ws/velese
si un link care nu contine username-ul meu velese, asadar daca va inscrieti la GDI de pe acest site, fara username-ul meu, nu veti fi subordonatii mei :D http://www.website.ws/
Si WS vine de la Western Samoa, dar daca veti citi povestea celor de la GDI, veti afla ca ei au luat de la Western Samoa dreptul de vanzare a site-urilor WS deoarece li s-a parut ca suna bine, fiind o prescurtare pentru WebSite.

w0o0zy
31.08.2007, 21:20
Atentie!!! GDI a adaugat numeroase extensii de domenii, acum nu trebuie sa aveti site .ws neaparat!!! Puteti avea la alegere, oricare din .WS, .COM, .ORG, .NET, .BIZ, .INFO, .MOBI, .NAME, .US, .IN, .CC, .CN, .TV, .BZ, .LA, afacerea e aceeasi, orice extensie ati avea!

Daca nici acum nu merita sa lucrezi la GDI, atunci ce se merita??
Acum raspandim niste extenstii foarte dorite, de exemplu .COM. Va astept sa va inscrieti.

Cam de vreo 2 saptamani am impresia ca s-a facut aceasta schimbare. Spre binele meu! :D Si al celor care se vor inscrie sub mine :)) !