Arată versiune īntreagă : phpmyadmin
salutare sunt cam novice in baze de date, pagini dinamice. Trebuie sa realizez o mica baza de date :
de exemplu:
carti
-- normale --- r214.jpg
--- r234.jpg
-- pe cd --- g324.j[g
--- q332.jpg
caiete
--- romana --- 123.jpg
--- 123.jpg
--- mate --- 12.jpg
---11.jpg
nu stiu sa aleg variabilele prin phpmyadmin, daca ma poate ajuta cineva multumesc
bun am trecut de pasul acesta. vad k nu e nimeni pe aici asa k mai pun o intrebare.
Acum trebuie realizez Meniul de navigare care va contine categoriile si subcategoriile. La click pe subcategorie se va deschide pagina cu lista de produse din subcategoria respectiva pana la poze.
helpppp me:confused:
ceva legat cu php imi trebuie
fervoare
22.03.2010, 19:03
Ceea ce soliciţi aici este o soluţie completă pe care nu cred că o vei primi. Cineva trebuie să stea cāteva minute şi să īţi facă treaba, construindu-ţi tabelele, cu tot cu indecşi, construind template-uri, loader-e, filtre etc. Nu abandona, totuşi. Ia totul pas cu pas. Creează-ţi pe o coală de hārtie un tabel aşa cum vrei să īl păstrezi pe server. Apoi construieşte-ţi, tot pe foaie, un model de lucru (MCV īn linii mari). Trebuie să īţi adresezi īntrebări de genul "ce trebuie să facă userul ca să ajungă la pagina X? ce ar trebui să conţină header-ul?". Etapa asta durează de obicei destul de mult chiar şi īn cazul unei firme specializate īn dezvoltare web. Apoi fă o listă de probleme pe care le īntāmini şi tratează-le una cāte una.
Vei primi mai uşor răspunsuri la īntrebări de genul "cum trimit un formular către server securizat cu JavaScript?" decāt cerānd o soluţie de mare amploare.
Spor!