Arată versiune īntreagă : Intrebare vbulletin,ipb
As vrea si eu sa imi pun un vbulletin,ipb nulled si am auzit ca se ea amenda daca nu ai licenta si eu nu sunt sigur uni zic ca se ea amenda alti nu nu stiu ce sa mai cred:confused:
Daca se gaseste in Romania un avocat pe care sa-l duca mintea, se imbogateste peste naospte din amenzile pentru folosirea de scripturi fara licenta.
Da, daca te prinde - vinzi casa parinteasca sa-ti platesti amenzile.
...intr-un fel cinstit, sunt zeci de programatori care lucreaza sa-ti ofere aceste scripturi, de ce sa le furi munca?
Crezi ca acestia traiesc doar cu apa si aer?
Te sfatuiesc sa aduni niste bani si sa-ti cumperi licenta pentru un script daca vrei sa-l folosesti.
Renunta la furat, chiar daca in Romania este ceva foarte normal sa furi munca altuia si sa te mandresti cu ea.
Cu stima
Pai doar am intrebat daca este legal si stiam ca amenzile sunt chiar mari pentru asta doar am intrebat !! Ms pt sfat
Si am si eu o intrebare !Poti pune si u scriptu de la http://www.searchstar.eu/ :D Sau sa faci un script pentru a downloada video dp google yahoo myspace!
Scriptul de pe searchstar este cumparat, din nou cu licenta si drept de update.
Daca doresti pot sa-ti ofer linkul catre site-ul programatorului, acolo poti cu placere cumpara acesta, nu cred ca are sa se supere me mine ;-)
Daca-l doresti, te rog sa-mi scrii un PM, am sa-ti raspund cu placere.
Cu stima
Si cat costa!? Acest script!??
Ti-am trimis un PM cu informatiile cerute.
Cu stima