PDA

Arată versiune īntreagă : Vizitatori din alte comunitati?

sorinake23
03.10.2009, 16:24
Salut tuturor,

Vine cu acest topic o intrebare interesanta:

* Cred ca toata lumea s-a gandit ca poti fura un numar x de vizitatori (numai de vizitatori cu adevarat interesati ma refer, cei fideli) din comunitatile mari de genul facebook sau myspace. Ca sa numai pomenesc de YouTube, ce alte asemenea mari comunitati mai cunoasteti?

Sa va mai dau cateva exemple: orkut, hi5, blogspot, wordpress; Ce sunt acestea? Comunitati extrem de mari, free, care sunt foarte bine indexate in Google si cu care poti atrage vizitatori pe site-ul tau punand reclame intr-un cont pe fiecare comunitate. In cazul blogspot, creezi inca un blog cu link spre site-ul tau.

Banuiesc ca ati prins ideea. La anumite cautari in Google sa ai mai multe sanse prin mai multe linkuri pe prima pagina, toate care ar duce spre site-ul tau.

Ei bine cred ca este o idee f buna insa vin cu urmatoarea intrebare:

* Vreau sa aflu cu ajutorul vostru cat mai multe astfel de comunitati! Postati, sper ca mai cunoasteti; sau poate ceva asemanator, daca aveti vreo idee.

PS: Din pacate nu prea ai cum sa promovezi un site de manele pe facebook.

Noxarethor
03.10.2009, 16:53
Din fericire nu prea ai cum să promovezi manelele īn general.

sorinake23
03.10.2009, 17:15
Sunt deja promovate din pacate 40% dintre romani asculta NUMAI asa ceva. Si totusi speram sa fie un mesaj la obiect. Reclama iti poti face si pe instante Y!M, Skype, MSN Messenger ... Alte idei? Voi cum va promovati site-ul si cat va costa? Merita?

Hai ca am transformat acest topic in unul general...

Noxarethor
03.10.2009, 17:33
40%? 90% din romāni sunt cocalari sună mai plauzibil.

Aşa ca fapt divers, fă link exchange cu celelalte site-uri din domeniu, majoritatea au opţiune de LE īn footer.

MaDaLyN17
03.10.2009, 17:44
Reclama iti poti face si pe instante Y!M, Skype, MSN Messenger

asta nu e reclama, asta e ca sai deranjati pe ceilalti :((

Dennis
03.10.2009, 17:49
Personal tind catre comunitatile romanesti, poate si de ce ma adresez stric utilizatorului roman.
Prefer comunitatile specializate web gen joomla.ro, phpromania.net, itboard.ro

d-zel
03.10.2009, 17:53
depinde ce site vrei sa promovezi cred ca tu deja ai primit de la mine 3-4 massuri si sincver toti care au citit massul meu au intrat(cei interesati) si celor care le-a placut au dat ma departe ,iar din google daca imi vin 10 pe zii e super bine:)

sorinake23
03.10.2009, 18:43
Cum va promovati voi site-ul? Dennis a prins ideea.

1. d-zel nu cred ca am id tau
2. pe instante e cam spam, adevarat