PDA

Arată versiune īntreagă : Pop-up involuntar

Cristi T
19.09.2008, 20:46
de vreo 2-3 zile cand intru pe siteul din semnatura imi deschide 1-2 siteuri pe langa , de la ce este ? care din codurile directoarelor web din footerul pagini credeti ca il genereaza ? a mai avut cineva problema asta ?

Dennis
19.09.2008, 21:56
...asa cum am vazut eu, este de la GTop.

Cu stima

Cristi T
21.09.2008, 14:30
intr-adevar era vb de scriptul gelor de la Gtop , cum poti sa iti dai seama cine e vinovatu ?

multumesc !

pinteax
25.09.2008, 17:45
Ca sa nu te plictisesc eu iti dau un citat de pe blogul celor de la top123.ro
"Ne-am scos din GTOP (Actualizat)
September 19th, 2008

Astazi am luat hotararea de a scoate codul de contorizare al GTOP din cauza inadvertentelor de afisare al traficului/afisarilor, care nu erau tocmai conform cu realitatea si mai ales nu corespundeau cu alte contoare de trafic relativ mai avansate si care si-au dovedit credibilitatea in timp. Este vorba despre Google Analytics si un alt serviciu romanesc, WTA (Statistics.ro).

Edit: legat de acuzatiile celor de la GTOP, contoarele de trafic erau puse separat intr-o pagina HTML si incluse prin Iframe in pagina principala, nu cu scopul de trisare. Se pare ca acestia folosesc urmatoarea metoda de fiecare data cand detecteaza contorul in Iframe: afiseaza un popup cu un alt site de-al lor, bioget.com. Asa ca aveti grija… sa fiti corecti! :)"

mmariuss
07.11.2008, 02:27
Tutoriale - cum fac ..., ce este ..., unde setez ...
Cum se face ...? Care sunt setarile ideale pentru programul Adobe Photo Shop CS4 ?
...si multe alte tutoriale pentru webmasteri si administratori website gasiti in aceasta rubrica

dorikut
19.11.2008, 17:33
Problema rezolvata //TOPIC INCHIS