Arată versiune īntreagă : Host pentru site de torrente
Salut la toata lumea..
Din curiozitate as vrea sa stiu pe ce host as putea tine un traker..? :d..
Din cate am inteles, cei de la Krond accepta trackere la ei pe servere. Daca gresesc va rog sa ma contraziceti. :)
costyn33l
08.10.2009, 09:16
daca vrei pe host free foloseste hi2.ro este hosting romanesc si te lasa sa hostezi orice
Spor la treaba
diamondnetwork
08.10.2009, 09:23
Da,foloseste hi2.ro si vei fi dat in judecata pentru fisiere ilegale... a avut ceva probleme un utilizator de pe CWR cu hi2.ro pentru niste melodii... Mai bine platiti la KROND... de ce vreti voi mereu gratis???
rossguide
08.10.2009, 09:50
www.hostingpanama.com/index.php?cccpage=hp_index&set_language=en
Da,foloseste hi2.ro si vei fi dat in judecata pentru fisiere ilegale... a avut ceva probleme un utilizator de pe CWR cu hi2.ro pentru niste melodii... Mai bine platiti la KROND... de ce vreti voi mereu gratis???
dar eu nu hostez nici un fisier pe host... daca il da in judecata il da pe cel care urca fisierele pe traker... adica uploader-ul... pe host o sa fie doar scriptul si design-ul..
rossguide
08.10.2009, 10:01
`nici piratebay nu hosteaza fisiere si ii urmaresc si in gaura de sarpe
diamondnetwork
08.10.2009, 10:08
Se gasesc modalitati ca sa intrii in belele... cel putin in Ro inca nu se ia de trackere... dar o sa vina si timpul Romaniei...
Piratebay este atacat continuu... ieri cel putin nu mergea.. primesc atacuri de la Hollywood si cate si mai cate... :)) :D
rossguide
08.10.2009, 10:13
au schimbat hosterul in olanda
degeaba au schimbat ca tot dupa gratii au ajuns...
rossguide
08.10.2009, 11:00
stii ce nu inteleg eu , de ce nu au mutat intr un offshore si terminau balciul si de ce sant chititi atat de tare pe ei ,sant alte sute de site uri asemantoare
Pai Olanda este singura tara in care ISP-ul nu este obligat sa furnizeze datele clientilor de indata ce-i vine politia/fbi/etc la usa + multe alte legi care erau in avantajul TPB. Din cauza asta le-a si mers treaba atatia ani. Avocatii firmelor mari ii amenintau iar ei le radeau in fata :)
Si nu zic ca nu-s multe alte site-uri asemanatoare, dar asta este cel mai mare si face "damage-ul" cel mai puternic.
P.S.: site-ul inca mai este in picioare din cauza legilor din Olanda. Pana acum era jos daca era in orice alta tara.
rossguide
08.10.2009, 11:16
De mutat le au mutat de ieri , pana acum au fost in Suedia daca imi aduc bine aminte.Asemanatoare sant destule , numai cate sant ale romanilor , hostate prin toate partile din uk pana in philipine.Cred ca problema nu erau torentele , cred ca baieti rulau alte magarii mult mai mari in serverele lor. btjunkey nu il da nimeni jos si nici mininova ..etc
diamondnetwork
08.10.2009, 13:10
Isohunt de exemplu au avut probleme mari cu DMCA sau cum li se spune... Au primit scrisori, au postat pe site ca NU vor inchide site-ul niciodata si "we never die!" ..mesaje de genul...
Si iata ca au scapat... De ce nu ar scapa si altii mai mici?