Arată versiune īntreagă : [ofer] site de jocuri - tutorial
Download e107 -> e107.org/news.php
varianta in romana e107.ro
thema site jocuri -> themes.e107.org/news.php
Sistem puctaj -> e107gold.com/news.php
Plugin Jocuri -> plugins.e107.org/e107_plugins/psilo/psilo.php?artifact.427
Krooze arcade
De unde iau jocuri ???
-> x305.co.uk/
-> orice joc tip .swf
-> search google e107 games krooze arcade
-> e107 gold , alte jocuri !
Un demo ??
-> http://www.boreded.co.uk
Alt script pentru e107 -> multiplayer browser -> battle.aacgc.com <- demo
pentru script plugin-uri pentru acest joc -> aacgc.com
Nu stiti sa instalati ... Va ajut , no problem !
Modific si teme in e107 - Succes !
Sper sa va ajute ... O ZI BUNA !!!
Promo-Host
10.10.2009, 11:17
@ngy15 : nu ai voie sa pui ID-uri in post, daca vrei iti poti lasa id-ul la profil, dar nu in posturi. Eu sunt de 2 zile pe acest froum, si am reusit sa citesc, la nr de posturi care apare la profil ca le ei pot crede ca esti de mai mult de 3 saptmani, dar inca nu ai reusit sa citesti regulementul.
Scuze de off.
Ma scuzati pentru postul anterior am gresit am vrut sa dau pm....
poti da un link exact pentru tema cu jocuri? pe privat sau aici ca nu o gasesc :) mersi mult
themes.e107.org/e107_plugins/psilo/psilo.php?artifact.124
mai ai teme si pe aici : themebot.com/free-website-templates/e107-themes
Si pe aici : e107designs.org/e107_plugins/dallery_menu/
Sau puteti sa faceti o tema simpla si sa schimbati un banner
P.s. Nu va pot oferi o gama prea mare de teme ...
Foarte interesant tutuorialul ! Scurt si la obiect,cum dealtfel e bine sa fie.
Eu zic ca pentru incepatori e folositor.
pluginu il bag in e107/e107_plugin si dau paste acolo am observat ca sunt mai multe fisiere
Mihai corect ... trebuie sa arate oarecum ftp -> e107_plugins -> krooze_arcade ... de precizat nu stiu denumirea corecta a folderului respectiv , nu modificati , upload sau dezarhivati ... si copiati folderul resectiv in e107_plugins
si mai detaliat :
Dupa instalare e107 chmod 644 config.php , stergere install.php
Acum din ftp , ca sa nu stati sa dezarhivati pluginuri theme si sa copiati , intrati in "e107_admin" apoi cautati fisierul "filetypes_.php" si il redenumiti in "filetypes.php"
Pentru un mai usor upload ... din broweser intrati in "admin" sau " domeniu/e107_admin/admin.php" plugin sau tema si puteti uploada linistiti ....
Celalalte pluginuri ... daca va intereseaza le puteti instala , forum , chatbox si etc !
e107 GOLD , daca cineva posteaza el castiga puncte , si tot asa , poti face sa i le si ei ...
Prin acel plugin poti cumpara puncte prin PAYPAL , poti selecta cate puncte dai pentru anumiti $ ...
Alte intrebari ???
tiam pus eu o intrebare mai sus
Mihai corect ... trebuie sa arate oarecum ftp -> e107_plugins -> krooze_arcade ... de precizat nu stiu denumirea corecta a folderului respectiv , nu modificati , upload sau dezarhivati ... si copiati folderul resectiv in e107_plugins
Si jocurile am inteles ca le descarca .swf dar unde le pun? in ce folder si de unde le public pe site ca alti sa se poate juca pe ele ....... pot pune si adsens sau alte reclame pe el? :) si cum pot pune ceva la download :) mersi mult
Si jocurile am inteles ca le descarca .swf dar unde le pun? in ce folder si de unde le public pe site ca alti sa se poate juca pe ele ....... pot pune si adsens sau alte reclame pe el? :) si cum pot pune ceva la download :) mersi mult
Din browser te loghezi intri cu adminu ... apoi in subsol iti va aparea plugin krooze arcade !
de acolo e un simplu upload ...
Adsense poti sa faci un "menu" ... il creezi din Custom Menus/Pages , dai din dreapta create menu , completezi nume menu (adsense de exemplu) , daca vrei si poti pune codul adsense in "Text"
Apoi , Din nou in "admin " ai pe centru " Choose the menu(s) to activate..." selectezi "adsense" (de exemplu) si "...and where to activate them." - aici selectezi area 1 , 2, ,3, 4 .... etc
La Download - Din admin - Download - Categories ...
Download categories
Completezi !
Apoi intri din nou si mai creezi o categorie dar ,
Parent: sa fie cea creata anterior
Ceva de genu : Jocuri Categorie principala , poate cuprinde , actiune strategie (subcategorii ) ... etc
- Jocuri
---- Actiune
---- Stategie
Cand am incercat sa uploadez ceva imi zice
[5]: Field(s) have been left blank. Please resubmit the form and fill in the required fields
intra din ftp in "e107_admin" apoi cautati fisierul "filetypes_.php" si il redenumesti in "filetypes.php" deschidel si tasteaza in continuare " .swf "
Din admin area ... Public uploads , dai accept , pui o limita in kb de aprox ~~ 4 - 5 MB ...
Tot din admin area ... dai site links ... si unde scrie UPLOAD pe aseasi linie unde scrie everyone dai , "no one "
Incearca asa !!!
Daca nici asa ... iti dau un link pentru o versiune inainte
Swf iti trebuie swf (joc) , image ( la fel ) thumbs ( la fel) fara ele nu poti ... parca sunt obligatorii
Sau creezi un user ... il faci admin - din users , te duci si il creezi main admin , imi dai pm cand esti on , iti intru iti fac tot pana la momentul in care sa iti pui jocurile ...
Sau dami id Ym privat ca tot acolo se ajunge ...
Si cei care mai citesc .... Dati si va fac site-urile , veniti aici , dati un thanks !!!
O fac ca imi place sa lucrez in e107 ... Have a nice day
stiu ca e107 a facut un update .... au modifica versiunea anteriaora ... in seara asta nu ma simt in stare de a face ceva , de acest motiv voi intra maine dimineata si va voi oferi mai multe informatii la 2 utilizatori de pe acest forum minunat !
Deci , asadar, si prin urmare voi maine dimineata incepand cu ora 9 - 10 disponibil pana la ora 15 - 16 , cine vrea ... este ok ! cine nu ... succes la site-urile cu jocuri ( 20 - 30 jocuri )
Buna seara tuturor !
buna dimineata ... cine doreste ... PM
@ mihay incearca o versiune mai veche ... ai multe de facut