Arată versiune īntreagă : De pe forumul meu,vai!!!
Astea sunt scrise de un MARE WAPMASTER si HACKER....hahaha..spyke: Ai un site? Spune-ne si noua adresa si vom comenta pe tema asta -Nota- nu ne dati link-uri ci pur si simplu url-ul fara coduri BB . si nu dati url-uri alor alte chaturi sau coduri si autocritice.
Stiam ca se spune DIACRITICE,nu autocritice
spyke: windows.ul este precum o panza de paianjen, plin de gauri ... un windows instalat de trei saptamani pe un laptop mi.a dat eroarea NTLDR is missing pres ctr alt del to restart ...asta pentru ca am lasat pozele de la nunta surorii mele pe index ... nu stiu ... linux.ul la scanare nu mi.a gastit decat 25 de erori @ pe cand windows.ul 268 ... raman la linux
Andra, lasand windows.ul la oparte, va prezint o alternativa profitabila cu multe aplicatii utile. Poty pastra si windows, dar ity spun eu, ca, dupa cateva utilizari te vei indragosti pe loc! Este un produs linux gnu ,complex, compact, imun la virusi si bugg.s cunoscuti, dar gata oricand cu programe de crackerit cum este bnc.ul sau brute force , facut de romani pentru nevoile romanilor. Ity poti 'tuna' pc.ul de la adresa urmatoare: www.kiwilinux.org si instalarea e simpla. dupa ce descarci