PDA

Arată versiune īntreagă : [caut] parteneri pentru comunitate cs

crys_4you
18.10.2009, 21:41
acuma de curand (mai exact azi) am facut site-ul www.extezycs.com
saptamana viitoare cumpar 1 server de counter-strike si il fac pe modul Death Run
vreau sa fac o comunitate mare si am nevoie de cativa counteristi :D
care doreste sa se bage la aceasta comunitate ... postati aici :D

FinalDestiny
18.10.2009, 21:43
cate comunitati de cs sunt pe-aici ? alte idei originale inafara de cs , manele, image hosting,statusuri yahoo,yahoo invisible si warez nu gasiti ?

ev0l
19.10.2009, 06:41
alte idei originale inafara de cs , manele, image hosting,statusuri yahoo,yahoo invisible si warez nu gasiti ?
Astea sunt originale ?

Sunt prea multe de acest gen ... warezuri de calitate sunt mai putine !

anturaj
19.10.2009, 14:00
hai ca de cs sunt dar de cs:s:> zilele astea cumpar servarul forumul l-am facut deja :)

crys_4you
19.10.2009, 15:08
bai fratilor X) NU MAI FACETI OFF DEGEABA CA NU MA AJUTATI CU NIMIC !!!

astept doar raspunsuri de genul :
DA ma bag si eu in acea comunitate pentru ca ...
NU ma bag in comunitatea aceea pentru ca ...

NU MAI FACETI OFF !!!

MaDaLyN17
19.10.2009, 15:16
bai fratilor X) NU MAI FACETI OFF DEGEABA CA NU MA AJUTATI CU NIMIC !!!

OFF: asa e romanul, obisnuieste`te!!! :rolleyes:
ON: o sa urmaresc comunitatea, daca vad ca e in crestere, poate o sa ma bag si eu! de mult nu am mai jucat un cs :D

Marius
19.10.2009, 16:13
Vorba unuia de mai sus :). De CSS este doar drogamers mai mare si cu cei mai multi gameri de CSS. N-ar strica un server mai bun ca al lor de css :). De CS deja mi s-a acrit cati am vazut sa bage banii asa degeaba cand pot iesi foarte frumos la un suc cu prietenii sau sa faca cu adevarat ceva bun. Exista deja prea multe site-uri de gen cu <10 membrii de care n-a auzit nimeni si au servere inchiriate la cele mai bune firme din RO.

Cauta o categorie de lucruri pentru care nu exista site-uri si care ar avea o oarecare prindere la public. (acu hai arunca cu pietre in mine ca ti-am zis niste idei)