Arată versiune īntreagă : Facura Romtelecom in sfarsit online!
Romtelecom a lansat, luni, o aplicatie prin care toti abonatii pot obtine, in timp real, prin Internet, detalii despre factura si alte informatii in legatura cu serviciile utilizate.
Denumita My Account, aplicatia gratuita furnizeaza in timp real informatii despre factura, optiunile activate, adresa de e-mail Clicknet a unui client Romtelecom si, de asemenea, despre data si locul unde a fost facuta ultima plata.
Utilizand My Account, un abonat poate vizualiza ultimele sase facturi, anexele corespunzatoare acestora, precum si convorbirile efectuate intr-o perioada data. In plus, aplicatia permite abonatilor schimbarea parolei pentru contul de e-mail Clicknet si semnalarea unui deranjament, daca este cazul, precum si vizualizarea evolutia rezolvarii acestuia.
De asemenea, clientii operatorului pot solicita online anumite servicii sau pot transmite sugestii.
Tare :) ceva inteligent si din partea astora de ne ia banii :)) macar sa vedem pe net ce ne asteapta :))
eqinoptius
29.11.2008, 23:38
da , e o idee foarte buna ce au facut , oricum romtelecomu mi se par cei mai buni :D , cu tehnologie foarte avansata
RomTelecom,crek is ce`i mai buni,foarte buna ideea
in sfarsit au facut si ei ceva bun.....bv..felicitari
artistul87
15.12.2008, 16:00
felicitari Romtelecom e o idee buna
Daca ar oferi si internet mai bun :))
Multumim pentru informatia furnizata!
diamondnetwork
01.01.2009, 15:14
Ca internet ... RDS RCS sunt mai buni.
Foarte tare Romtelecom la telefonie... :)
romtelecom sunt buni si la net, n-am incercat RDS RCS si nu pot sa ma pronunt asupra lor. e o idee buna ca au pus factura pe net deoarece sunt multi care lucreaza pana tarziu sau pur si simplu sunt ocupati si nu pot ajunge la o filiala de'a lor si prefera sa o plateasca online. felicitari romtelecom :)
diamondnetwork
01.01.2009, 16:10
RDS RCS a introdus in multe zone din Bucuresti si din tara...FiberLink...cu 27 RON pe luna ai internet prin fibra...la viteza mare...Romtelecom prin Click trebuie sa platesti enorm pentru un abonament de cativa MB ... si nici nu ai viteza zisa in contract...
Ex: 4 mb/s = 0.5 mb/s la download ... pentru ca se stie... majoritatea au ODC sau altele deschise foarte mult timp...ii intereseaza mai mult download-ul... (muzica,jocuri etc)
Dar nici la incarcarea paginilor web nu merge mai bine Clicknet... Acum 2 seri la un prieten am asteptat ca sa se incarce Google.Ro secunde bune.... iar la mine acasa cu RDS CableLink imediat s-a incarcat...
eu am net prin click si dau doar 50 lei net+telefonie+minute gratuite, viteza precizata in contract este 6mb iar la download media este de 1-1,2 mb/s. n-am avut probleme niciodata de 4 luni de cand am net de la ei. iar cat despre ceea ce ai patit tu cu incarcarea paginii, ce viteza are acel prieten in contract sau ce configuratie are la pc, deoarece daca ai un pc de 200mhz si 64mb ram in 2 zile se deschide google-ul
diamondnetwork
01.01.2009, 16:40
configuratia nu are probleme ... Laptop de la ClickNet cu Windows Vista Basic instalat...
Stimati colegi,
aceasta tema are un mesaj informativ despre posibilitatea de a-ti urmari factura de la Romtelecom online si nu are legatura cu cele scrise de voi.
Va rog sa deschideti un topic personal in rubrica adecvata. Multumesc pentru intelegere.
Cu stima