PDA

Arată versiune īntreagă : Ori Google a luat-o razna ori sunte eu....

kmiKz3
28.09.2008, 17:50
Salut. Am un site cu extensia .eu . Pana acum 3 saptamani aveam un script si un design pe care il au majoritatea webmasterilor.Aveam din google injur de 100 vizite la diferite cuvinte [cred ca aveam cel putin 30 de cuvinte]. Dupa ceva vreme am facut eu o tema pt acelasi script. Vizitele din google au scazut la app 80. Vineri[sau cand sa facut pr update] siteul meu a primit pr2 de la pr0[siteul fusese evaluat si primise pr0]. Si surpriza: siteul a sczut la 20-25 vizite in google , venind din cu totul alte cuvinte decat ce imi venea inainte. Siteul este muzica-free.eu , este optimizat pt cuvintele muzica free , ocupa locul 5 la aceste cuvinte . Acum nu mai este nici pe pagina 5.Isi va reveni? Voi fi din nou pe locul 5? Va avea din 80 vizite? Sau va ramane asa daca eu nu mai muncesc la el? Astept raspunsuri. Multumesc:D

kmiKz3
28.09.2008, 17:58
Am descoperit pe ce pagina ma aflu!!!!! http://www.google.ro/search?hl=ro&q=muzica+free&start=180&sa=N , sunt abia pe pag. 19. Isi mai revine?

Hetzenauer
28.09.2008, 18:04
abia acuma si-a revenit. pana acum ai fost in sandbox.

kmiKz3
28.09.2008, 18:06
:(((( www.muzica-free.ro nu e al meu... al meu .eu :(((( isi mai revine.??? il bag la socuri electrice? iese din coma:((?

kmiKz3
28.09.2008, 19:59
Salut din nou. Cineva mi-a spus ca siteul este in sandbox . Stie cineva ce inseamna?

dorikut
18.10.2008, 18:38
Salut din nou. Cineva mi-a spus ca siteul este in sandbox . Stie cineva ce inseamna?
Sandbox reprezinta o penalizare data de google...probabil ai incat vre-o regula...citeste ghidul pentru webmasteri google ai acolo toate raspunsurile

NB(Nota bene- Noteaza bine):In SEO nu ai niciodata siguranta zilei de maine..sharpul de la un minut la altul in indexul google e semnificativ

kmiKz3
18.10.2008, 18:53
Si cum pot sa ies din acel sandbox ?MS anticipat