PDA

Arată versiune īntreagă : spam la cerere

f_huba
29.09.2008, 18:33
salutare,

in lumea de azi incercam sa scapam de spam si de phishing de aceea e putin ciudat ce cer eu :confused: ...

am facut un programel in VB (care se instaleaza local) si ar fi ideea sa "taie" spamerii dupa anumite criterii de pe server dupa care da controlul pentru outlook ... d aceea ma intereseaza cum sa-mi inscriu o adresa de maill de test (care e la mine pe domeniu pe un server linux) si sa primesc cat mai mult spam (de orice gen) practic sa ma abonez la niste site-uri nedorite ...sau cum sa trimit adresa de mail la niste roboti "destepti" :biggrin:
ciudat dar ASTA VREAU

Dennis
29.09.2008, 20:18
...cred ca esti singurul care 'vrea' sa primeasca spam si nu sa scape de el, dar inteleg idea.
Nu te pot ajuta, la mine, ca si la altii, vine spamul 'singur' ...'binevoitori' unii detinatori de site-uri :D

Cu stima

stian
01.10.2008, 21:02
Daca vrei spam inscrie-te in forumuri de discutii si comunitati online mai de joasa speta. Rezultate garante. :)

f_huba
01.10.2008, 21:10
binenteles ca sunt inscris cu adresa respectiva ...
si pe o gramada de newsletere (pacat ca unele cer confirmari) ...
au inceput sa apara, ... in medie 1k /zi ...

pana acum conduce china si taiwan, pentru locul trei se zbat rusii si bulgarii

alkaline
09.10.2008, 20:37
asta ce mai inseamna ca pica casuta de mail...lol!!

vam1992
10.10.2008, 05:02
Nu ajuta la nimic SPAM-ul , dupa parerea mea
Si parerea mea e sa nu vreai sa primesti spam-uri:D

pustiuady
27.10.2008, 17:42
asa e nu ajuta la nimik acest spam pe care l faci

Dennis
28.10.2008, 16:28
@pustiuady
...tu nu vorbi de spam - acesta este motivul pentru care ti-am blocat contul.

Utilizatori cu asemenea mentalitate nu sunt bineveniti in acest forum.

Cu stima

SunLigHT1
28.12.2008, 03:48
O vrea si el sa ajunga la 20 posturi rapid ! :))

f_huba
28.12.2008, 19:22
Nu ajuta la nimic SPAM-ul , dupa parerea mea
Si parerea mea e sa nu vreai sa primesti spam-uri:D

daca chiar vrei sa stii, ... ma ajuta ...

exemplu 1:
trec in fisierul hosts domeniile de pe care sunt trimise sau care culeg datele ... si ca urmare chiar daca fac click (chiar si fara sa-mi dau seama) pe un link, pagina respectiva pur si simplu nu se deschide ...
crede-ma ca de cateva ori am facut click pe diferite anunturi (in general de pe blog sau prin motorul de cautaree) si nu am putut accesa pagina respectiva ...

exemplu 2:
aceste date le trec din cand in cand si la prieteni care ma mai cheama sa le mai pun la punct sistemele sau sa instalez cate ceva ... si nu au atatea probleme cu sistemul ca chiar daca fac click pe ceva din nestiinta, nu pot accesa pagina

exemplu 3:
am instalat si la scoala pe toate calculatoarelesi servere (aproape 100) ... si nu am probleme cu virusi si nici acolo ... (am sisteme care nu au fost instalate din 2002 decand practic aceasta metoda) ...

p.s.
- in acest hosts am peste 17000 de domenii restrictionate ..

ca sa verifici: scrie in fisierul hosts (C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\):

127.0.0.1 www.google.ecom
... si vei vedea ca google nu se va mai incarca ...

balazs_szabi
29.12.2008, 15:56
daca chiar vrei sa stii, ... ma ajuta ...

exemplu 1:
trec in fisierul hosts domeniile de pe care sunt trimise sau care culeg datele ... si ca urmare chiar daca fac click (chiar si fara sa-mi dau seama) pe un link, pagina respectiva pur si simplu nu se deschide ...
crede-ma ca de cateva ori am facut click pe diferite anunturi (in general de pe blog sau prin motorul de cautaree) si nu am putut accesa pagina respectiva ...

exemplu 2:
aceste date le trec din cand in cand si la prieteni care ma mai cheama sa le mai pun la punct sistemele sau sa instalez cate ceva ... si nu au atatea probleme cu sistemul ca chiar daca fac click pe ceva din nestiinta, nu pot accesa pagina

exemplu 3:
am instalat si la scoala pe toate calculatoarelesi servere (aproape 100) ... si nu am probleme cu virusi si nici acolo ... (am sisteme care nu au fost instalate din 2002 decand practic aceasta metoda) ...

p.s.
- in acest hosts am peste 17000 de domenii restrictionate ..

ca sa verifici: scrie in fisierul hosts (C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\):

127.0.0.1 www.google.ecom
... si vei vedea ca google nu se va mai incarca ...

LOL...am avut un virus care facea acelasi lucru... Sunt sigur daca nu imi mai apar paginile sigur o sa cred ca iarasi am prins virusu respectiv. Imi era ciuda pentru ca nu stiu cine a facut virusu respectiv, dar sunt sigur ca avea ceva problema cu cei de la Google pentru ca nici o pagina care apartine firmei Google nu imi mergea (YouTube, Google, Blogspot, ... )
M-ar fi ajutat la vremea respectiva sa stiu unde gasesc acest fisier. asa a trebuit sa reinstalez totul.