PDA

Arată versiune īntreagă : Modem RDS cable cu Router Wireless, Configurare

Deagle
25.10.2009, 13:19
Salut,

De curand m-am mutat la casa, si m-am abonat la RDS. Am 2 calculatoare, si vreau sa fac legatura la internet pentru amandoua printr-un router wireless. Routerul wireless il am deja de ceva timp (am folosit la bloc prin fibra rds). Este un router Trendnet TEW-452BRP, iar pe langa, am primit modemul de la RDS WebSTAR.

Am intrat in pagina de setari al routerului, si l-am configurat prin optiunea din meniu "Wizard", si am ales optiune cu fixed ip (iar acolo am introdus datele de pe foaia primita de la RDS adica: ip,swm,gw,dns). Am dat un restart la router, si am incercat sa ma conectez, dar nu merge.

Ce lipseste? Ce am gresit? Daca se poate, cineva sa ma ajute, e urgent..

PS: E Ip Static.

Merci.

mousek
25.10.2009, 13:27
Modemul se leaga prin utp la router pe portul wan.Din router utp in calc si wireless pentru restul.
Pe router la configurarea internet incearca sa folosesti DHCP.(sa-si ia din modem)
La dns-uri ce ai pus in router?Daca ai folosit configurare cu ip static obligatoriu dns-uri.

MaDaLyN17
25.10.2009, 13:34
de ce nu suni la relatii cu clienti?
te ajuta ei ;)

Deagle
25.10.2009, 16:19
S-a Rezolvat !

Solutia: Am incercat din nou cu optiunea Wizard, (cu cablu de la RDS legat de router wlan), l-a detectat singur, sa restartat routerul, si am introdus datele manual la WAN din meniul de la Trendnet ;)

@MaDaLyN17: Am sunat, si cica nu ofera ajutor cu routerele..

Subiectul poate fi inchis.

mousek
25.10.2009, 16:34
Cu placere :)