PDA

Arată versiune īntreagă : [ofer] Gratis = Lansare retea Banner Exchgange bx.1level.eu

djalex
02.11.2009, 10:11
Verifica oportunitatile gratuite oferite de Noua retea de banner exchange bx.1level.eu
.Bonus la inscriere 1000 afisari free, iar dimensiunile adminse in acest moment sunt 728*90 si 468*60

Un site complex care va ofera toate informatiile asupra campaniilor dvs Banner Exchange www.bx.1level.eu

Echipa 1level.eu

ev0l
02.11.2009, 10:17
tot aceeasi gafa aveti in sistem ???

copy link adress il bag in iframe si faci mii de clickuri ???

djalex
02.11.2009, 10:22
Pai nu are nici un sens sa faci mii de clickuri cand nu e vorba de clickuri in acest sitem de banner exchange...nu inteleg rautatea dvs totusi.E un sistem Gratuit la indemana oricui de a-si face publicitate.
De pe 1 ip nu se contorizeaza afisari decat in limita X definita in sistem

Echipa 1level.eu

ev0l
02.11.2009, 10:34
Nu intelegeti gresit stimabile domn !
Vorbesc despre 1level.eu ( nu gratuitati)
Am onoarea de a va explica dumneavoastra aceasta situatie , intr-un mod elevat la care imi sustin parerea fata de dumneavoastra si echipei 1level.eu!!!
Am studiat si eu acest script pe care il aveti implementat in sistemul d-voastra , si am gasit aceasta eroare , pe care am testat-o . Astfel in 2 zile am facut cu voi 20 de euro ... doar din o incercare, binenteles dupa ce am vazut anunturile voastre google in iframe ( ceea ce nu este tocmai corect)

Aveti un inceput placut , daca echipa dumneavoastra incerca remedierea acestei probleme , Da , atunci sunteti mai seriosi , pot sa public reclamele voastre pe site-urile mele !

Asta e parerea mea , e ca si cum as deschide un site Ptc-Bux , altii sa investeasca , altii sa dea 5 milioane de click-uri si apoi sa le aratati degetu mijlociu , fara nici o dovada ca sunteti seriosi sau nu !

Voi castigati bani , dar puteti fi oricand trasi pe sfoara cu aceasta buba !
Dar cine pierde ???
Noi care publicam reclamele dumneavoastra , sau site-urile care platesc echipa 1level.eu , si nu se aleg nimic !!!

Va pot oferi si un exemplu : 1level.eu/click.php?a=86&x=TVRJMU56RTFPREl5T1MwM09TNHhNVGN1TXpjdU1UYzA=&z=1&c=1&adurl=7707625&pl=32&plurl=1088193

Daca cineva va da click pe acest link , cine castiga si cine pierde ???

Doriti sa ascultati si un sfat pentru remedierea problemei , sau dumneavoastra si echipa 1level.eu urmaresc $$$ ???

P.s. am deschis acest subiect pentru ca nu am stiut cine se ocupa de 1level.eu

djalex
02.11.2009, 11:02
O sa raportam problema semnalata firmei ce a creat scriptul dar din cate se vede in statistici nu se contorizeaza mai mult de 1 click per IP asa ca puteti sa tot dati pe linkul ala...nu va aduce nici un venit ,sau daca va aduce nu vi se vor plati la analiza lunara a clickurilor.

Multumim de atentionare , stiam ca Romania e plina de oameni care vor sa castige frauduros bani si noi o sa ne straduim sa ii oprim.

O zi buna cred ca deviem de la tema... Banner Exchange