Arată versiune īntreagă : [ofer] Gratis = Lansare retea Banner Exchgange bx.1level.eu
Verifica oportunitatile gratuite oferite de Noua retea de banner exchange bx.1level.eu
.Bonus la inscriere 1000 afisari free, iar dimensiunile adminse in acest moment sunt 728*90 si 468*60
Un site complex care va ofera toate informatiile asupra campaniilor dvs Banner Exchange www.bx.1level.eu
Echipa 1level.eu
tot aceeasi gafa aveti in sistem ???
copy link adress il bag in iframe si faci mii de clickuri ???
Pai nu are nici un sens sa faci mii de clickuri cand nu e vorba de clickuri in acest sitem de banner exchange...nu inteleg rautatea dvs totusi.E un sistem Gratuit la indemana oricui de a-si face publicitate.
De pe 1 ip nu se contorizeaza afisari decat in limita X definita in sistem
Echipa 1level.eu
Nu intelegeti gresit stimabile domn !
Vorbesc despre 1level.eu ( nu gratuitati)
Am onoarea de a va explica dumneavoastra aceasta situatie , intr-un mod elevat la care imi sustin parerea fata de dumneavoastra si echipei 1level.eu!!!
Am studiat si eu acest script pe care il aveti implementat in sistemul d-voastra , si am gasit aceasta eroare , pe care am testat-o . Astfel in 2 zile am facut cu voi 20 de euro ... doar din o incercare, binenteles dupa ce am vazut anunturile voastre google in iframe ( ceea ce nu este tocmai corect)
Aveti un inceput placut , daca echipa dumneavoastra incerca remedierea acestei probleme , Da , atunci sunteti mai seriosi , pot sa public reclamele voastre pe site-urile mele !
Asta e parerea mea , e ca si cum as deschide un site Ptc-Bux , altii sa investeasca , altii sa dea 5 milioane de click-uri si apoi sa le aratati degetu mijlociu , fara nici o dovada ca sunteti seriosi sau nu !
Voi castigati bani , dar puteti fi oricand trasi pe sfoara cu aceasta buba !
Dar cine pierde ???
Noi care publicam reclamele dumneavoastra , sau site-urile care platesc echipa 1level.eu , si nu se aleg nimic !!!
Va pot oferi si un exemplu : 1level.eu/click.php?a=86&x=TVRJMU56RTFPREl5T1MwM09TNHhNVGN1TXpjdU1UYzA=&z=1&c=1&adurl=7707625&pl=32&plurl=1088193
Daca cineva va da click pe acest link , cine castiga si cine pierde ???
Doriti sa ascultati si un sfat pentru remedierea problemei , sau dumneavoastra si echipa 1level.eu urmaresc $$$ ???
P.s. am deschis acest subiect pentru ca nu am stiut cine se ocupa de 1level.eu
O sa raportam problema semnalata firmei ce a creat scriptul dar din cate se vede in statistici nu se contorizeaza mai mult de 1 click per IP asa ca puteti sa tot dati pe linkul ala...nu va aduce nici un venit ,sau daca va aduce nu vi se vor plati la analiza lunara a clickurilor.
Multumim de atentionare , stiam ca Romania e plina de oameni care vor sa castige frauduros bani si noi o sa ne straduim sa ii oprim.
O zi buna cred ca deviem de la tema... Banner Exchange