PDA

Arată versiune īntreagă : jesusadorer: Bless the virtual

jesusadorer
20.08.2007, 17:02
Salut!!! Sunt Ioan Maxim (jesusadorer) din Oradea am facut teologie catolica avand o parte bursa in Italia. Sunt casatorit, am o fetita. Cred ca internetul si credinta au multe de spus conectate. :D Ma pasioneaza hackingul pentru testatea sigurantei retelelor si crearea de site-uri ultra-securizate pentru e commerce etc. E bussinesul incepe sa cunoasca amploare si la noi in tara si de asta ar trebui sa existe si la noi, din toate punctele de vedere, socio-cultural , moral....cum vreti un tribunal virtual. Mi-ar place foarte mult sa conduc un portal de tip tribunal virtual. Nu dar, se trag multe "tepe" (scuze expresia) pe net si din pacate am avut si eu ghinion. :( Toate bune, :lol: suntem sanatosi, capabili de munca si ne e sete de noutatile tulburatoare ale tehnicii IT.... :D Numiai bine tuturor!!!

Dennis
20.08.2007, 17:52
Bine ai venit in mica noastra comunitate, care speram sa devina mare :)

Ideea ta cu 'Tribunalul virtual' nu este chiar asa de depasita, ba din contra este cu circa 10 ani mai devreme, asa ca va trebui sa mai asteptam:), findca asa cum cunosti si tu situatia, este greu sa lupti impotriva fraudei virtuale cand nici macar lupta impotriva celei reale, nu doar ca nu este castigata, ci nici macar nu se incearca sa se castige, aici ma refer la fraudele savarsite zilnic in viata 'reala' (vezi politicum, samd.)

In legatura cu 'a conduce': este posibil ca si noi aici sa avem nevoie de un moderator care sa se implice activ in discutii si sa mai ofere cate un sfat legislativ si de securitate celorlalti webmasteri sau sa intretina/modereze o rubrica aici ceva de genul 'Lista neagra a 'serviciilor' din internetul romanesc'

...dar tot asa cred ca ar trebui sa facem si o rubrica pentru acele 'oite negre' sau utilizatori nomazi, care se plimba de la site la site comandand prin internet produse si servicii fara a le mai plati. Acest demers aduce daune materiale si financiare fiecarui webmaster in jur de 7-8% pe an. Procentul chiar daca foarte redus, este unul extrem de mare daca faci un caltul per total al venitului general din internetul romaniei.

Oricum, eu personal ma bucur sa te stiu aici!

Ciao