PDA

Arată versiune īntreagă : Adsense

Mihai
07.11.2009, 17:29
Am si eu cateva intrebari in legatura cu Adsense

1. Ce inseaman CTR al pagini?
2. Cum se face plata?
3. Mai sunt lucruri de la care imi pot lua ban inafara de cele afisate in regulament?
4. Unde se implementeaza codul?
5. Mai trebe sa stiu altceva inainte de a incepe?

da alen
07.11.2009, 17:35
Am si eu cateva intrebari in legatura cu Adsense

1. Ce inseaman CTR al pagini?
2. Cum se face plata?
3. Mai sunt lucruri de la care imi pot lua ban inafara de cele afisate in regulament?
4. Unde se implementeaza codul?
5. Mai trebe sa stiu altceva inainte de a incepe?

1. CTR (%) = CLICKURI EFECTUATE / AFISARI REALIZATEDe exemplu: pe o campanie de 10 000 de afisari, realizate in totalitate, s-au efectuat 25 de clickuri. In acest caz rata de click este CTR = 0.25 (%).
2.plata se face prin WU sau cec(parca) cand aduni cel putin 100$
3.nu stiu
4.codul de adesnse ib bagi in pagina web,acolo unde vrei sa iti apara reclama
5. :(

Mihai
07.11.2009, 17:37
si cum pot face sa am ctr mare? :)

da alen
07.11.2009, 17:40
Nu este bine sa ai CTR mare.Asta inseamna sa ai clikuri multe/afisari putine.De aici se deduce ca dai clickuri aiurea sau ceva este in neregula.
Poate vrei sa intrebi cum faci sa ai afisari multe si clickuri pe masura.

Mihai
07.11.2009, 17:41
Mi-ai citit ganduri :D cum pot face ?

da alen
07.11.2009, 17:49
Pentru a avea clickuri multe si pretioase trebuie sa ai un site de calitate,informatii utile si daca se poate din domenii "interesante" (de ex. medicina,farmaceutica).
Clickurile pe care tu o sa iei bani sunt platite de cel care apare in reclama deci trebuie sa intelegi destule de aici.
Ca idee,reclamele roamanesti sunt mai prost platite decat cele din vest.Asta ca sa intelegi cat de cat.
Inchei prin a rezuma:informatii de calitate,vizitatori multi->castig

Mihai
07.11.2009, 17:52
pai eu lucrez acum la un site de prezentare personal in care voi avea ca ideee sa vand anumite designuri de site dar ma gandesc sa deschid si ceva mai inovativ ce este pe piata dar nu in exces total la asta inca ma gandesc nu mia venit inca o idee :)

Mihai
07.11.2009, 19:19
si inca o intrebare (scuze de dublu-post)

veniturile primite trebe declarate?

da alen
07.11.2009, 19:28
Off/ se pare ca ai ganduri mari :)

In mod normal toate veniturile trebuie declarate.Cand completezi fisa fiscala ai rubrica cu alte venituri