Arată versiune īntreagă : Ce ar trebui sa fac ca sa fie motoarele de cautare activate non-stop?
fulgerulde10
04.10.2008, 00:59
Ce ar trebui sa fac ca sa fie motoarele de cautare activate non-stop?
Cateodata pe forumul meu (www.fifa-academy.forumgratuit.ro) sunt activate dar nu non-stop
valyarad20
04.10.2008, 08:31
frati e un forum free nu ai ce face pe el decat sa faci categorii si sa scrii :| iatzi un host free si instaleazatzi tu un forum daca vrei seo
fulgerulde10
04.10.2008, 08:34
nu mah pricepi foarte bine am avut un forum de la ucoz si nu puteam sai fac designu si inca ceva daca cumpar un host.ro,.com etc o sa mearga?
Defineste "motoarele de cautare activate non-stop" ca nu am inteles.
fulgerulde10
04.10.2008, 12:23
adica sa stiu ca oricand cauti fifa-academy sa imi apara forumul cateodata apare cateodata nu apare
valyarad20
04.10.2008, 13:09
nu trebuie neaparat sa cumperi sunt si free
mi sa intamplat si mie,nu cred ca poti sa faci in asa fel incat sa fie activate non-stop,incearca sa iti promovezi forumul atunci el va aparea in motoarele de cautare
Corect, inregistreaza-ti forumul in cat mai multe directoare web, fa schimb de linkuri cu alte site-uri din aceasta bransa si dupa 6-12 luni ai sa optii succesul dorit.
Cu stima
daca vrei ca motoarele sa fie active mai tot timpu posteaza diverse lucruri pe el,atunci cand un utilizator scrie un cuvant pe google sa te gaseasca,daca ai doar 36 de mesaje nu o sa te gasesca nimeni degeaba iti promovezi tu forumul daca nu ai ce sa le oferi,incearca sa iti adaptezi designu cu tema forumului,si daca te gandesti sa faci schimb de linkuri cu alte siteuri cauta si tu siteuri cu multe vizite nu alea cu 1-5 vizite ca degeaba iti pui linku acolo.
PWG2 are dreptate.
...daca nu ma insel, am eu o tema pt. phpbb cu fotbal, va trebui sa caut si te anunt.
Cu stima
fulgerulde10
05.10.2008, 21:37
am uploadat o tema din calc dar nush cum so activez oricum ms ca cauti cu fotbal tias multumi mult
cunosc bine sistemul forumgratuit.ro si daca vrei sa iti pui o tema noua trebuie sa fie in format bbtheme altfel nu merge,poti sa pui doar templateurile
fulgerulde10
05.10.2008, 22:06
aaaa k mai nou miam facut un site de muzica de la ucoz si nush cum sa umblu cu el , sa fac un design
e mai complicat pe ucoz daca sti doar cum e in forumgratuit trebuie sa stii sa umbli
Eu totusi cred ca sunt afisate, dar cateodata iti afiseaza jopc ai un motor de cautare :P
Le gasesti pe google daca scrie ceva, despre site-ul tau!
Off-Topic
De ce site-ul se numeste fifa... si ai tema de Cs