fervoare
13.11.2009, 14:00
Am avut o discuţie în contradictoriu cu unii dintre membrii acestui forum care viza calitatea mea de Spammer. Nu recomand membrilor sistemului Fervoare.com să intre pe forumuri şi să aibă un comportament de profitor aşa că eu, ca webmaster şi teacher în această reţea, nu pot face această greşeală pe forumul cwr.
Înainte de toate, consider că postez on-topic, descrierea acestui sub-forum este "Vrei să oferi utilizatorilor ceva gratuit pentru site-urile acestora? Înscrie oferta în această rubrică."
Da, vreau să ofer utilizatorilor ceva gratuit pentru site-urile acestora. Pot înscrie acum oferta?
Foarte probabil nu pot. Pentru că ar fi spam, după părerea unora din acest forum.
Aşa că nu mai postez nimic.
Sunt complet dezamăgit de comportarea membrilor şi a moderatorilor de pe acest site. Am fost înjurat în ultimul hal şi mi s-au cenzurat mesajele în exact categoria asta, postându-mi oferta. De ce aş dori să continui să fiu umilit pe forumul acesta?
Nimeni nu învaţă niciodată nimic aşa că nu vă pot lăsa cu speranţă de mai bine.
Cu respect,
Valentino Radosavlevici
Webmaster fervoare [dot] com
Înainte de toate, consider că postez on-topic, descrierea acestui sub-forum este "Vrei să oferi utilizatorilor ceva gratuit pentru site-urile acestora? Înscrie oferta în această rubrică."
Da, vreau să ofer utilizatorilor ceva gratuit pentru site-urile acestora. Pot înscrie acum oferta?
Foarte probabil nu pot. Pentru că ar fi spam, după părerea unora din acest forum.
Aşa că nu mai postez nimic.
Sunt complet dezamăgit de comportarea membrilor şi a moderatorilor de pe acest site. Am fost înjurat în ultimul hal şi mi s-au cenzurat mesajele în exact categoria asta, postându-mi oferta. De ce aş dori să continui să fiu umilit pe forumul acesta?
Nimeni nu învaţă niciodată nimic aşa că nu vă pot lăsa cu speranţă de mai bine.
Cu respect,
Valentino Radosavlevici
Webmaster fervoare [dot] com