Arată versiune īntreagă : [caut] colaboratori
costyn33l
21.11.2009, 21:20
Caut colaboratori pentru un forum de tutoriale pentru jocuri,programe,etc.
Am host,am domeniu!
Spatiu cat cuprinde !
Daca doreste cineva sa posteze aici !
RobciucIonut
21.11.2009, 21:25
@costyn33l: Si "colaboratorul" ce trebuie sa faca mai exact pe forumul de tutoriale?
Cu stima si respect,
Robciuc Ionut
Colaboratorul ce castiga mai exact ?
costyn33l
21.11.2009, 21:35
Poi fac tutoriale si primesc Moderator !
Si e o mandrie sa fi moderator pe forumul ala ? E un fel de softpedia,sitepoint,digitalpoint,etc. ? Spune-ne sa stim si noi :D .. Mor de nerabdare :)).
costyn33l
21.11.2009, 21:41
Poi forumul nu este gata.
Am vrut mai intai sa caut ajutor ca sa am cu cine sa incep acest "Proiect".
Accept orice fel de ideie pentru aceasta "comunitate" sa ii zic asa.
Aha .. deci 'ideia' ta este sa gasesti oameni mai putin intelepti(ca sa nu folosim cuvantul ala),sa iti faca continut si tu sa ai castiguri dupa urma lor.Wonderfull !
Sper sa gasesti ceea ce iti trebuie ! Eu ma retrag din cursa pentru marele premiu :D.
costyn33l
21.11.2009, 21:50
Aha .. deci 'ideia' ta este sa gasesti oameni mai putin intelepti(ca sa nu folosim cuvantul ala),sa iti faca continut si tu sa ai castiguri dupa urma lor.Wonderfull !
Sper sa gasesti ceea ce iti trebuie ! Eu ma retrag din cursa pentru marele premiu :D.
Castigul nu o sa fie al meu ci al userilor,ce vor sa invete lucruri noi !
Eu nu am zis ca caut oameni sa imi faca doar continutul si atata,ideie nu este asta.
Ai inteles tu gresit.
XtrimVerSuS
21.11.2009, 21:54
Eu nu am zis ca caut oameni sa imi faca doar continutul si atata,ideie nu este asta.
Scuze de off: 4 greseli intr-o propozitie, din care 2 intr-un cuvant, RECORD CWR! Ar trebui oferit un premiu pentru asa ceva! :D
costyn33l
21.11.2009, 22:00
Scuze de off: 4 greseli intr-o propozitie, din care 2 intr-un cuvant, RECORD CWR! Ar trebui oferit un premiu pentru asa ceva! :D
Am cam lipsit la orele de romana:)
Daca platesti ne zici si noua,si mai vorbim!
costyn33l
22.11.2009, 10:21
Daca platesti ne zici si noua,si mai vorbim!
Traim in romania si era si cauzu sa zica cineva asa ceva.
costyn33l
22.11.2009, 16:49
Deci nu vrea nimeni ?
Nu,nu exista prosti aici :D .. deocamdata ..
costyn33l
22.11.2009, 19:44
Tu nu ai inteles ce am vrut eu sa zic si nu caut prosti
Si e o mandrie sa fi moderator pe forumul ala ? E un fel de softpedia,sitepoint,digitalpoint,etc. ? Spune-ne sa stim si noi :D .. Mor de nerabdare :)).
Off: De ce nu si cwr ? Eu zic ca e o mandrie sa fii moderator aici.
On: Te-as ajuta cu cel mai mare drag,dar stii cum e criza asta..(sper sa intelegi ce vreau sa zic) ,in Romania cel putin nu cred ca mai gasesti oameni care sa lucreze pe gratis.
costyn33l
24.11.2009, 05:40
Toti numai cu bani.
micku7zu
24.11.2009, 06:31
Tu nu ai inteles ce am vrut eu sa zic si nu caut prosti
Pai lamureste-ne ce ai vrut tu sa faci..ca vad ca nimeni nu a inteles numai tu
Poi fac tutoriale si primesc Moderator !
Asta ar fi o rasplata? Nu mi se pare...
Traim in romania
si era si cazu sa deschida cineva asa topic.
costyn33l
24.11.2009, 08:09
Rog un moderator sa inchida acest topic.
Dece ?
Pentru ca sunt luat la misto.
micku7zu
24.11.2009, 08:11
Pai dc esti luat la misto? pentru ca ai deschis un topic la misto!
Daca chiar nu e la misto..spune ce ne iese noua?doar primim moderator pe super renumitul tau forum?
Revinoti, nimeni nu pierde atata timp pe gratis!
costyn33l
24.11.2009, 08:13
Uitate la Star Media sa vezi cati moderatori sunt (am fost 1 an moderator pe acel forum)
Toti de acolo o fac din pasiune sa zic asa si nu din lipsa de bani cum sunt alti.
micku7zu
24.11.2009, 08:16
Un lucru este cand forumul este mare, si sa fie o onoare sa fi moderator acolo, si alta e sa stai tu sa cresti forumul de la 0...doar ca ai primit moderator :))....
costyn33l
24.11.2009, 08:19
Deci sa inteleg ca stii de Star Media :)) si de toata istoria ei.
Eu am fost de mult acolo si oricum ii respect pe toti din staff.
Si nu conteaza de unde iau forumul.
Forumul eu nu il vreau mare cu toate tutoriale de pe acest glob.
micku7zu
24.11.2009, 08:21
costyn33l ai inteles gresit anumite chestii...
Bine nu ne mai platesti..te ajut dar tu cum ma poti ajuta,atunci?
Costinel, pentru inceput, va trebui sa faci tu totul, asta daca nu vrei sa platesti pt. ajutor, etc.
...ulterior, cand forumul tau este mai cunoascut, poti incepe sa faci aquiza (moderatori, etc.) - pana atunci nu-ti ramane decat, munca, munca si iar munca - vorbesc din experienta ;)
Cat in privinta platii pentru servicii, nu este doar in Romania asa, peste tot este acelasi sistem: serviciile costa bani
...logic, mai exista si persoane care fac ceva din pasiune, dar sunt rare iar pt. un forum 'in papucei de bebelas' nici nu este necesar sa ai moderatori, 'putina' munca o rezolvi tu personal. Asa ai timp sa te obijnuiesti cu scriptul si sa-l dezvolti paralel.
Mult succes
costyn33l
24.11.2009, 19:17
Dennis nu imi este greu sa incep eu singur.
Dar nu vreau sa fac forumul si sa nu am useri/moderatori.
Si plata nu o pot face acum pentru ca nici nu stiu daca forumul o sa aiba succes sau nu.
"Nu stiu daca o sa aiba succes sau nu"
Mia placut asta,sincer, pai cum sa nu stii daca o sa aiba succes,tu platesti pentru a-ti face forumul,sau platesti doar ca sa iti scoti banii inapoi ?
Daca am gandii toti asa nu s-ar mai investii bani in web,iar piata ar scadea drastic.
Parerea mea :
Uita-te pe forum,este un domn care are la fel ca tine un forum nou,si-a cumparat omu posteri,a investit bani si nu are cum sa nu scoata..dar nu imediat.
domnualin
24.11.2009, 19:50
Dar nu vreau sa fac forumul si sa nu am useri/moderatori.
Eu zic totusi sa o iei cu pasi marunti. La ce te ajuta moderatorii, daca forumul nu are useri? Ce o sa modereze ei? Este ceva in genul teoriei 'formelor fără fond' preocuparea ta. Cred ca daca incepeai putin altfel modul in care cauti parteneri, s-ar fi dezbatut alte probleme acum
costyn33l
24.11.2009, 20:18
Da ai dreptate.Acum caut degeaba moderatori daca nu am useri si forumul nu este pus la punct.