PDA

Arată versiune īntreagă : Webfactor

Marius
22.11.2009, 13:54
E cineva client la webfactor? I-as alege pentru vechime si viteza de transfer a datelor + servere in Romania...dar asa vrea mai multe detalii de la cei care sunt clienti.

DarkAngelBv
22.11.2009, 14:05
Sunt super Ok. Acum lucreaza la propriul DataCenter in vechiul sediu Nokia din Cluj Napoca.
Sunt pe piata din 2005 si au unii dintre cei mai buni admini de sistem.
Plus de asta, gazduirea in sistem Cluster ofera avantaje imense fata de gazduirea clasica unde toate serviciile sunt pe acelasi server.
Din 2006 pana azi a fost cazut de vreo 4 ori, de fiecare data cand au fost probleme grave la SimpliQ, remediind problemele in cateva minute.

De asemenea, tot WebFactor a organizat prima intalnire intre principalii jucatori de pe piata WebHosting din Romania. Intalnirea s-a intitulat Future Hosting 2009 si a avut un real succes.

Acestea fiind spuse, mergi pe mana WebFactor, nu vei regreta nici o clipa alegerea facuta.

Marius
22.11.2009, 14:14
Sunt super Ok. Acum lucreaza la propriul DataCenter in vechiul sediu Nokia din Cluj Napoca.
Sunt pe piata din 2005 si au unii dintre cei mai buni admini de sistem.
Plus de asta, gazduirea in sistem Cluster ofera avantaje imense fata de gazduirea clasica unde toate serviciile sunt pe acelasi server.
Din 2006 pana azi a fost cazut de vreo 4 ori, de fiecare data cand au fost probleme grave la SimpliQ, remediind problemele in cateva minute.

De asemenea, tot WebFactor a organizat prima intalnire intre principalii jucatori de pe piata WebHosting din Romania. Intalnirea s-a intitulat Future Hosting 2009 si a avut un real succes.

Acestea fiind spuse, mergi pe mana WebFactor, nu vei regreta nici o clipa alegerea facuta.

Chiar de la tine asteptam un raspuns :). Da si pentru sistemul cluster as fi vrut sa optez...acum mai am cateva intrebari, ma gandeam sa-i sun dar nu cred ca-mi vor face o comparatie foarte buna intre windows sau linux pentru ca vad ca am posibilitatea de a alege si dintre cpanel si plesk o sa aleg plesk.

DarkAngelBv
22.11.2009, 14:45
Alege cu incredere Plesk Linux.
Ai servicii distribuite, mail Remote (server separat, posibilitatea de a ajunge vreun mail in spam este foarte aproape de 0), DNS server separat, etc.

Marius
22.11.2009, 16:11
Alege cu incredere Plesk Linux.
Ai servicii distribuite, mail Remote (server separat, posibilitatea de a ajunge vreun mail in spam este foarte aproape de 0), DNS server separat, etc.

Mersi, saptamana viitoare fac comanda :). Scuze ca m-am facut cam ne inteles in celalalt post dar am scris la graba.

Marius
30.03.2010, 21:49
Bun..desi nu s-a mai postat aici, as vrea sa va impartasesc parerea mea despre ei. Chiar nu imi pare deoc rau pentru banii pe care i-am dat. Serviciile sunt foarte bune, suportul de nota 10+ si sper sa continuie colaborarea la fel de bine ca pana acum. Din ian. 2010 lucrez cu ei si mi-au facut o impresie foarte buna dupa aceste 3 luni de colaborare.