PDA

Arată versiune īntreagă : Unde as putea sa gasesc tutorial??

zebach
25.08.2007, 08:26
Unde as putea si eu sa gasesc un tutorial de php, eu am gasit cateva dar sunt pentru avansati si am tot cautat si nu gasesc, imi trebuie unul de la inceputu inceputului :)) pentru ca nustiu nimic despre php sau sa lucrez in mysql sau pe web server !! Please am nevoie de ajutor please!!! Multumesc !!

P.S. : THIS FORUM ROCKS :D:D

Dennis
25.08.2007, 19:24
am gasit unele tutoriale in phpromania
...sper sa te ajute mai departe.

Prin click aici (http://www.phpromania.ro/modules.php?name=Tutoriaux) jungi la tutorialele necesare.

Mult succes

dassad
03.09.2007, 05:54
Scuza ma dar eu stiu ca un tutorial este de un anumit proiect adic aprogram.
Cred ca tu cauti o descriere despre PHP si un eBook bun.
Daca stii limba Engleza pot sati dau cateva bune.

Dennis
08.09.2007, 12:37
@dassad,
...un tutorial este simpla descriere a functionalitatii unui program, script, samd.
O descriere detaliata a programului a functiunilor acestuia si cum se poate realiza unele lucrari cu acel program, script, samd.

Acesta poate fi bine inteles in formatele cele mai diferite, de la .txt la .pdf
...eBook-urile care le descrii tu nu sunt altceva decat tutoriale puse la dispozitie sub forma unei carti (descrieri) electronice (eBook).

In Romania sunt nenumarate lucruri pe care unii le folosesc nestiind ce inseamna sau ce sunt, cea mai raspandita denumire pe care doar 10-15% dintre romani o inteleg desi este folosita de ca. 80% din populatia tarii, este cuvantul IBAN.
...doar un numar redus de concetateni stiu ce inseamna aceasta compozitie numita IBAN

Candva se va schimba ceva, dar nu stiu cand si ce :-)

dassad
08.09.2007, 13:48
Asta am vrut si eu sa spun dar n-am stiut sa ma exprim... :D