Arată versiune īntreagă : banner
alkaline
13.10.2008, 15:29
Cine stie sa faca banner gif sa scrie pe font albastru si sa scrie MUZICA FILME si sa clipeasca ca bannerul care va va esi in evidenta daca va uitati : www.web-top.ucoz.com Cine stie PRV fast pls am nevoie de un astefel de bannner...FOND ALBASTRU : TEXT : MUZICA FILME SI SA CLIPEASCA!!!CA CEL DE SITEUL UNUI PARTENER DE AL MEU :www.web-top.ucoz.com intrati sa vedeti cum arata..pls am nevoie de voi..:((
Uite aici -> http://www.banner-generator.net/en/bannergen.php?genaction=2&pid=1&x=150&y=11
Nu'i cine site ce, dar daca tot nu stii si-ti trebuie e tocmai bun :)
Cateodata este extrem de greu sa va inteleg:D
...daca te uitai si citeai pe cwr.ro chiar pe prima pagina, in partea dreapta, gaseti mai multe utilitati gratuite.
Una dintre aceste utilitati pt. webmaster este un Generator banner (http://www.cwr.ro/index.php?area=vbcmsarea_content&contentid=2) cu 200 de bannere.
Alegi bannerul, textul poti sa-l scrii direct tu, asa cum i-ti trebuieste si generezi bannerul. Mai usor chiar ca nu merge.
...dar in loc sa va uitati, mai bine scrieti mesaje si asteptati sa va raspunda cineva - cum vreti voi, dar este banal.
Sfatuiesc pe fiecare sa se uite mai atent pe pagina principala a acestui site cand cauta ceva, gaseste aproape tot ;-)
...un site poate avea menu pe ambele parti :D
Cu stima
alkaline
13.10.2008, 19:26
se pare k nu intelegi ..bannner am GIF CHIAR...dart cum il fac sa clipeasca asha cum are cel care are parteneriat cu mine...asta e problemea..am icnercat cu banner generator de la voi dar nu exsita aceasta optiune..sau cum se face dak exista!!
alkaline
13.10.2008, 20:46
sa rezolvat ..am primit banner cum am vrut eu...datorita la CWR.RO AM GASIT PE CINEVA CARE MIA FACUT BANNERUL..MULTUMESC!!ADUC LOME AICI DAU MASS!!!
Bai frate nu stiu dc isi fac cont pe acest forum oameni care nu au nici o treaba cu site uri web,web design sau programare.Odata m-am oferit tot asa sa ii fac un banner la un utilizator nou de pe acest forum.In urma conversatiei cu el am aflat ca avea 13 ani si vroia bannerul pentru un forum gratuit si gratis.Ma rog i l-am facut cum a vrut el si gratis,dar nu asta vreau sa subliniez.As sugera si este doar o sugestie ca inregistrarea noilor utilizatori sa cuprinda niste intrebari din HTML sau alte intrebari din care sa reiasa ca are habar de acesta comunitate (webmasteri) avand in vedere ca nu poti sa afli ce varsta are utilizatorul.
Tolby, cred ca si noi am fost candva 'mai incepatori' iar acest forum este destinat tuturor pasionatilor de web, indiferent de cunostintele de baza.
Cu stima
alkaline
17.10.2008, 10:23
tolby sunt site-uri pe domenii gratuit care bat la fundulet multe site-uri cu domeniu si cu page rank 1!!!sa fim seriosi ..fa un site pe domeniu gratuit ceva ce nu este si ai sa vezi k razi de siteurile pe domeniu..si poti scoate si un ban daca te duce capu..si vorba adminului toti am fost incepatori..o comunitate nu poate creste numai din talente..trebuie sa fie si prosti care intreaba si destepti care raspund.NU?eu asha cred..aa si intra pe www.web-top.ucoz.com si uitate la siteul asta pe domeniu gratuit ca am 500 unici pe zi ..si creste in continuare..asa ca nu mai critica domeniile gratuite ca marea majoritate a domeniilor cumparata sunt din trasferul de pe domenii gratuite!!