PDA

Arată versiune īntreagă : Script Turistic

ellada
14.10.2008, 20:54
Salut din nou..
Am si eu nevoie iar de ajutorul vostru, de data asta pentru un site pentru ghid turistic. Deci am nevoie de un cms/script pentru un site ce va contine anunturi/poze/video/texte...as vrea ca site-ul sa il pot traduce in mai multe limbi.

Dennis
15.10.2008, 09:23
Este posibil. Pentru a-ti da detalii, va trebui sa ne dai un link catre site si unele detalii despre script.
Ce script folosesti? ...lucreaza acesta cu fisier language sau un altul de acest gen?
Cat esti dispus/a sa platesti pentru o astfel de dezvoltare?

In moment dezvolt un script pentru profesori/scolari/parinti, dar sunt interesat sa dezvolt si scriptul tau daca este pretul adecvat unei astfel de lucrari.

Cu stima

ellada
15.10.2008, 14:11
nu ai inteles, nu am nici site si nici script. Vreau sa fac un site despre "ghid turistic", si vroiam sa stiu ce cms este mai indicat pentru acesta.
Nu prea as vrea sa platesc pentru el, asa pot sa il fac si eu cu un cms normal, dar vreau sa stiu daca este un script special pentru astfel de site-uri

Dennis
15.10.2008, 15:38
Oh, scuze, se pare ca nu am citit corect:o
...asemenea scripte sunt deja pe piata, dar costa bani, bine inteles.

Cu stima

ellada
15.10.2008, 15:39
am cautat ieri ceva, dar nu am gasit mai nimic :|..imi poti da un exemplu? Daca se poate sa aiba si un demo :D

Dennis
15.10.2008, 18:47
...pot sa-ti recomand wordpress si template-ul Revolution
60

Cu stima

ellada
25.10.2008, 09:02
Multumesc.. Dar mai caut, vreau ceva mai romanesc, daca ma intelegi :D

Si ca sa fiu mai detaliat, sa inteleaga toata lumea..

Site-ul va apartine intr-un fel al unei agentii turistice, este pentru o firma care vrea sa ofere vacante in romania. De aceea va si fi tradus in mai multe limbi..

andutzel
25.10.2008, 23:20
Incearca Wordpress , si cauta o tema adecvata , sigur gasesti ... Cel mai bine cumperi o tema premium care nu costa mult.

ellada
08.11.2008, 20:33
ok, multumesc pentru sfaturi..momentan site-ul turistic il aman pentru cateva saptamani...oricum am gasit un template gratis, si sunt multumit..
Dar am nevoie de sfatul vostru, ce cms sa folosesc pentru un site cu iluminari? Firma se ocupa cu creare de candelabre, lustre, aplice....etc. Am cautat theme pentru WordPress si Joomla, insa nu ma incantat mai nimic... ce ma sfatuiti sa folosesc? Imi trebuie mai urgent..

O recomandare gen: cms + thema ar fi perfecta...
Vreau ceva gen, ASTA (www.fdstil.com)

andutzel
09.11.2008, 19:47
Salut,
Daca vrei ceva in genul site-ului pe care l-ai dat exemplu , poti incerca : php - fusion

ellada
09.11.2008, 20:25
O sa il incerc zilele astea si o sa spun daca este ceea ce caut... Multumesc oricum

Catalint
10.11.2008, 19:19
Salut. vezi ca este pe net quick.cms super tare.... este usor de folosit si mai este si usor de tradus.

toofast
11.11.2008, 18:57
PHP Fusion cred ca este cel mai bun script pentru un site turistic. Cu un template adecvat bineinteles :)