PDA

Arată versiune īntreagă : Pot plati Ad Words cu banii de la adsense

fulgerulde10
18.10.2008, 23:58
Pot plati Ad Words cu banii de la adsense fara sa nu scot nici un ban de la adsense?

eugen_alice
08.01.2009, 21:15
nu cred , nu am vazut nici un linc sau ceva de acest gen

dorikut
12.01.2009, 19:53
Pot plati Ad Words cu banii de la adsense fara sa nu scot nici un ban de la adsense?

Nu se poate...

roscabgdn
12.01.2009, 21:07
din cate stiu eu nu se poate...
clicksor.com accepta..si se pot transfera banii castigati de tine ca publisher in contul de advertiser

Dennis
12.01.2009, 21:50
Nu se poate si este bine asa. Webmasterii trebuie sa se hotarasca ce vor.
...ideea de baza este in totalitate gresita - trebuie sa te hotarasti ce vrei - bani sau reclama, ambele nu merg. Si in acest demers face bine google asa cum face.

Retrage banii de la Adsense si fa-ti reclama altundeva, asa este demersul logic.
Trebuie sa fii naiv sa crezi ca Google te lasa sa afisezi tu reclamele lor de la Adsense pe site-ul tau si din banii castigati sa-ti aduci vizitatori tot prin google, deci prin Adwords, care sa-ti dea tie click pe Adsense :wink:

Au fost in urma cu 15-20 de ani unii cu aceasta idee, care au si reusit - tu vii cu o mica intarziere de doar 15-20 de ani :biggrin::biggrin:

Vrei vizitatori pe site-ul tau? Vezi ca sunt nenumarate site-uri chiar si in Romania care-ti ofera servicii - dar nu gratuit ca nu suntem casa de binefacere :eek:
...vrei sa castigi bani - investesti bani - asa suna deviza in internet.

Cu stima

roscabgdn
12.01.2009, 22:00
sunt de acord cu tine....dar ...ei pot implementa..pur si simplu sa investesti banii castigati de tine in adsense ...intr-un cont de advertiser....dar reclama ta sa nu apara la tine pe site...[ mi se pare prostie.....sa apara asa..adica dai bani la google sa iti faca reclama pe site-ul tau...] eu nu cred ca e o ceva ce nu ar merge...
nu vreau sa fiu inteles gresit..castigi banii si abea dupa ce ar urma sa fi platit sa te intrebe daca vrei sa ii bagi intr-un cont de adveriser...

ecko911
07.02.2009, 07:42
el vrea reklama gratuita:biggrin:

ddada
09.02.2009, 17:01
nu cerd ca se poate :rolleyes:

SergiuHV
06.04.2009, 22:46
nu se poate asa ceva.... nu la noi :))

Slash
07.04.2009, 08:53
Cu siguranta nu se poate dar la alte firme PPC da.