Arată versiune īntreagă : Pot plati Ad Words cu banii de la adsense
fulgerulde10
18.10.2008, 23:58
Pot plati Ad Words cu banii de la adsense fara sa nu scot nici un ban de la adsense?
eugen_alice
08.01.2009, 21:15
nu cred , nu am vazut nici un linc sau ceva de acest gen
Pot plati Ad Words cu banii de la adsense fara sa nu scot nici un ban de la adsense?
Nu se poate...
roscabgdn
12.01.2009, 21:07
din cate stiu eu nu se poate...
clicksor.com accepta..si se pot transfera banii castigati de tine ca publisher in contul de advertiser
Nu se poate si este bine asa. Webmasterii trebuie sa se hotarasca ce vor.
...ideea de baza este in totalitate gresita - trebuie sa te hotarasti ce vrei - bani sau reclama, ambele nu merg. Si in acest demers face bine google asa cum face.
Retrage banii de la Adsense si fa-ti reclama altundeva, asa este demersul logic.
Trebuie sa fii naiv sa crezi ca Google te lasa sa afisezi tu reclamele lor de la Adsense pe site-ul tau si din banii castigati sa-ti aduci vizitatori tot prin google, deci prin Adwords, care sa-ti dea tie click pe Adsense :wink:
Au fost in urma cu 15-20 de ani unii cu aceasta idee, care au si reusit - tu vii cu o mica intarziere de doar 15-20 de ani :biggrin::biggrin:
Vrei vizitatori pe site-ul tau? Vezi ca sunt nenumarate site-uri chiar si in Romania care-ti ofera servicii - dar nu gratuit ca nu suntem casa de binefacere :eek:
...vrei sa castigi bani - investesti bani - asa suna deviza in internet.
Cu stima
roscabgdn
12.01.2009, 22:00
sunt de acord cu tine....dar ...ei pot implementa..pur si simplu sa investesti banii castigati de tine in adsense ...intr-un cont de advertiser....dar reclama ta sa nu apara la tine pe site...[ mi se pare prostie.....sa apara asa..adica dai bani la google sa iti faca reclama pe site-ul tau...] eu nu cred ca e o ceva ce nu ar merge...
nu vreau sa fiu inteles gresit..castigi banii si abea dupa ce ar urma sa fi platit sa te intrebe daca vrei sa ii bagi intr-un cont de adveriser...
el vrea reklama gratuita:biggrin:
nu cerd ca se poate :rolleyes:
SergiuHV
06.04.2009, 22:46
nu se poate asa ceva.... nu la noi :))
Cu siguranta nu se poate dar la alte firme PPC da.