Arată versiune īntreagă : Cerere cod script
fulgerulde10
19.10.2008, 10:32
Cerere script.
As dori un script pentru un site de muzica.Are cineva?
...fratele meu, nu inteleg o iota din ce scrii tu in mesajul de mai sus.
1. vrei un cod de script - ce vrei? Un script este un cod iar un cod este un script in sine. Deci tu ce vrei?
...ce *cod de script* sa uploadezi
2. vrei sa pacalesti forumgratuit? ...ascunde-te in spatele monitorului si gata. <= a fost o gluma doar
...ce vrei sa pacalesti?
3. vrei un script de muzica? Si ce sa faca acesta, sa organizeze concerte cu Guta sau sa compuna muzica?
...ce Doamne iarta-ma vrei sa spui frate romane
Tu ai facut limba romana la scoala? Banuiesc ca da si te rog sa faci uz de ce ai invatat la scoala findca ce scrii tu mai sus este un calvar pentru fiecare cititor.
Cu stima
poate a vrut sa faca un site de mp3 download...si se referea la un php script cum sunt pe site-urile de download mp3...
fulgerulde10
19.10.2008, 14:53
asha e .. vreau sa fac un site pe un forumgratuit.Ceva experimental.
...daca vrei un forum poti folosi scriptul gratuit al phpbb - jumatate din Romania face acest lucru, fa-l si tu, mai ales ca vrei ceva experimental.
Cu stima
fulgerulde10
19.10.2008, 17:53
da nu vreau scipt de forum vreau scipt de site
1. vrei un cod de script - ce vrei? Un script este un cod iar un cod este un script in sine. Deci tu ce vrei?
...ce *cod de script* sa uploadezi
2. vrei sa pacalesti forumgratuit? ...ascunde-te in spatele monitorului si gata. <= a fost o gluma doar
...ce vrei sa pacalesti?
3. vrei un script de muzica? Si ce sa faca acesta, sa organizeze concerte cu Guta sau sa compuna muzica?
...ce Doamne iarta-ma vrei sa spui frate romane
Cu stima
gata eu nu mai pot deja ma doare burta =))
OK! Tu vrei un script gratuit pentru un site. Acum inteleg.
Ce gen sa detina site-ul? Un portal, un site de stiri? Un director web?
...ce vrei sa oferi pe acel site?
Daca-mi spui ce vrei sa oferi acolo, aflu ce script este adecvat si pot sa te ajut mai bine.
Cu stima
OK! Tu vrei un script gratuit pentru un site. Acum inteleg.
Ce gen sa detina site-ul? Un portal, un site de stiri? Un director web?
...ce vrei sa oferi pe acel site?
Daca-mi spui ce vrei sa oferi acolo, aflu ce script este adecvat si pot sa te ajut mai bine.
Cu stima
pun pariu ca vrea sa faca site cu manele download :biggrin: si a vazut la site-uri gen vitanclub, muzicastar scriptul acela filemp3 :smile: si cred ca pe ala il vrea.... am gasit pe forum un post de al lui oliviuoliviu care da spre download acest script http://cwr.ro/forum/showthread.php?t=556&page=3 .... spor la piratat muzica si alte chestii :))
fulgerulde10
20.10.2008, 19:23
deci cn tia zis bah ca eu sunt manelist . gresit eu sunt rocker si orasc manele
Si eu nu vreau sa fac de download nik.Eu vreau doar sa fac ceva experimental
si admin nu conteaza ce.Eu vreau doar ceva experimental.Nu conteaza cat de frumos sau urat este scriptul
deci cn tia zis bah ca eu sunt manelist . gresit eu sunt rocker si orasc manele
Si eu nu vreau sa fac de download nik.Eu vreau doar sa fac ceva experimental
si admin nu conteaza ce.Eu vreau doar ceva experimental.Nu conteaza cat de frumos sau urat este scriptul
asa ca sa te iau cum vb tu...:)...
bah dute si cere astea pe alt forum "admin" te-a intrebat ce vrei si u raspunzi ca nu conteaza ce:)) esti incredibil ... dute canta la alta masa....:biggrin:
...te rog sa nu mai scrii in gen Messenger, cuvintele trebuiesc scrise complete si nu gen cv, bn, sau alte prescurtari banale.
OK! Aici (http://www.cwr.ro/forum/downloads.php?do=cat&id=2) gaseti scripturi CMS - pot sa-ti recomand News PHP si elgg, sunt usor de administrat.
...ambele au nevoie de baza de date
Cu stima
ionut_crbl92
29.10.2008, 18:59
retrqevtertyvuritnhvirtremvrntuntutnuretnutruvq