Arată versiune īntreagă : E mai bun forumul cu vBuletin
E mai bun forumul cu vBuletin dacat cu phpbb. Si sa nu vprbim de siguranta. Si designul forumului e frumos. Si e o idee buna sa faci siteul pe schema forumului si nu invers. Continua asa. E tare de tot...
Hetzenauer
13.09.2007, 09:30
am auzit ceva povesti de groaza cu privire la securitatea in vbulletin... din ce s-ar parea, invision power board ar fi mai sigur. oricum arata mult mai bine acum... banuiesc ca ai cantarit alternativele pentru alegerea forumului. m-ar interesa ce anume te-a facut sa alegi vbulletin, dintre sute de catarge?
salut
de ce am luat vbulletin?
- serviciu super-prompt (baietii au lucrat pana noaptea tarziu la importul de date)
- o administrare enorm de bine structurata
- securitatea (aici se bat parereile cap in cap)
Securitatea:
vBulletin are cel putin versiunea folosita de noi aici, o securitate bombastica.
...nu am vazut vBulletin staprt, dar phpbb, ipb si altele am vazut. Bine inteles nici eu nu le stiu pe toate si nici nu am vazut tot, dar cum spuneam, in legatura cu securitatea, se bat parerile cap in cap.
Cel putin eu am vazut forumuri la site-uri de companii internationale mari care lucreaza pe vBulletin - cred ca acestia nu se inseala in ce fac, dar in fine, nu se stie niciodata.
Iar acum serios: cine sparge serverele NASA sparge oricare forum - dar un hacker serios nu se complica cu spartul de forumuri, mai mult copii debili care nu s-au hotarat inca daca sunt baieti sau fete si care vor sa se mandreasca cu nume de HaCkEr sau SiTe_MaFiOt prin Yahoo Messenger sunt cei care incearca sa sparga un forum sau un site 'normal'
...asta este parerea mea personala.
In legatura cu securitatea..............
vBulletin fiind un script cu plata este folosit de mai putzine siteuri..........deci metode de spart se elaboreaza pt. scripturile mai folosite.............nimeni nu sta sa descopere vurnerabilitatile unui script folosit de numai 10-20 % din forumuri
Parerea mea,
Respect
Intr-adevar, este o parere fundata. Tot ce este posibil sa ai dreptate.
...phpbb3, mybb sunt intr-adevar cele mai 'sparte' de catre pustimea sau hackerii incepatori.
Cu stima
Felicitari imi place structura noua, spor la treaba in continuare
interesant, mai ales comunitatea inteaga!
MariusHack
08.11.2008, 10:54
Vbuletin parerea mea e cel mai bun
alin0507
10.11.2008, 20:35
phpBB are cea mai slaba securitate din aproape toate punctele de vedere . Am incercat pe aproape toate versiunile sa refac cateva dintre vulnerabilitatile sale dar degeaba .... Tot Google-ul este plin cu tutoriale despre cum sa spargi phpbb . Nimic nu mai e sigur. VBulletin nu stiu cum e , dar o sa ma interesez si va spun .
parerea mea e ca vbulletin e cel mai bun forum software care a aparut momentan , la phpbb ca sa ii adaugi mod`uri trebuie sa schimbi in baza de date , styles , etc ... la vbulletin imediat le-ai importat si gata mod`u :) vBulletin Owned:rolleyes:
Nu am incercat vBulletin drept urmare ...php e mai mishto ...:P
@cRs04
...vBulletin este un script licentiat pentru forumuri
...PHP este un limbaj de programare
Care este legatura dintre acestea? In afara de faptul ca vBulletin este programat in PHP :D
Cu stima
@cRs04
...vBulletin este un script licentiat pentru forumuri
...PHP este un limbaj de programare
Care este legatura dintre acestea? In afara de faptul ca vBulletin este programat in PHP :D
Cu stima
Probabil se referea la phpbb :biggrin::smile:
Probabil se referea la phpbb :biggrin::smile:
da vroiam sa zic phpBB da mam incurcat ! :D
Ciufolici
22.11.2008, 13:34
da este mult mai bun .... dar nu cred mai bun k phpbb3
da este mult mai bun .... dar nu cred mai bun k phpbb3
Asta e cel mai tare...
:)) super tare...cica mai bun dar nu mai bun :))
eu am o rugaminte, daca vreti sa puneti inapoi si tema aia care era cu verde...acum vreo 2 luni ca mie personal imi placea mai mult aia :D
eqinoptius
30.11.2008, 00:17
mi mi se pare phpbb cel mai bun
vbuletin e cel mai bun..zic eu
in al 2-lea rand daca va uitati bine cei care au vbuletin au mai multi useri decat phpbb :D sa plictisit lumea de phpbb
Colorstyle
24.01.2009, 10:34
Foarte buna alegerea
Webnetinfo
26.01.2009, 16:44
alegere de nota 10
si acest forum foloseste vbulletin si uite cum apare
si acest forum foloseste vbulletin si uite cum apare
...unde putem vedea acest forum :confused:
Tema care o utilizeaza forumul este vbulletin si apare foarte frumos.
asta e tema forumului asta wa cum nu o vezi
Am o rugaminte, fii cat se poate de explicit in ce vrei sa scrii, nu inteleg o iota din ce scrii.
In forum, utilizatorul trebuie sa poata intelege din ce scrii, acesta nu-ti poate citi gandurile sau sa-ti vada mimica pentru a deduce ce vrei sa-i transmiti.
Cu stima
Este si normal ca phpBB sa fie cel mai spart forum, deoarece este opensource si fiecare poate sa-i studieze vulnerabilitatile.
SergiuHV
01.04.2009, 13:42
intr-adevar, vbulletin e cel mai bun, iar acest forum e cool ! :D
Tanatos@cs
17.04.2009, 16:01
Felicitari , forum`ul are un continut foarte bun , iar vBulletin`ul face diferenta .
ElemenT^
18.04.2009, 12:31
Felicitari dennis,un forum foarte bine structurat