Arată versiune īntreagă : [caut] parteneriat (partener) pentru dezvoltare site...
...asa cum zice si titlul caut un partener pentru dezvoltare site-ul din semnatura mea (infoservicii.ro), sunt foarte multe ideii la mijloc, iar eu la cunostintele mele nu am cum sa le pun in practica singur, site-ul este ceva serios iar ideeile sunt destul de bune zic eu!
Astept propuneri!
XtrimVerSuS
13.12.2009, 18:48
Si cam ce idei ar fi la mijloc?
Deci cauti oameni cu cunostinte in joomla?
Si cam ce idei ar fi la mijloc?
de idei vorbim pe pm..
Deci cauti oameni cu cunostinte in joomla?
nu mai vreau sa continui cu joomla, tocmai d-aia caut sa colaborez cu cineva!
mai multe detalii.
e putin mai complicat, discutam pe pm, nu am nimic de ascuns dar sunt de parere ca ideile bune nu se fac publice :D, nu caut sa reinventez roata, ci sa o imbunatatesc considerabil :)
in mare pot sa detaliez: director web + anunturi + portal de informare.
noutatile vor veni la modul de contact, modul cum se vor contacta firmele din director si felul in care sunt legate acestea intre anunturi si directorul web.
Ai putea sa te opresti din spam?
indesign
15.12.2009, 14:32
in mare pot sa detaliez: director web + anunturi + portal de informare.
Domeniul este bun pentru acest tip de portal, mai putin pentru director web. Mai degraba portal de firme care ofera servicii. Daca doresti repede si ieftin poti ramane la joomla, doar cauta pe cineva care se pricepe foarte bine pentru a programa modulele necesare. Te va costa mai putin decat un script original.
Incearca sa discuti cu @Valstory, daca am vazut bine ea promoveaza in semnatura joomla.ro, probabil pe aceasta platforma lucreaza, si probabil poate sa-ti dea informatii despre aceasta platforma mai multa decat mine.
Ofera gartuit o parte din servicii, si un cont premium mai dezvoltat sa sa-ti iasa si ceva bani. Incearca sa faci o descriere, proiect de afacere scris puncte cu puncte ce doresti sa faci, sa ai o imagine foarte clara. Dupa ce faci siteul nu mai ai altceva de facut decat promovare, promovare, promovare.
Ai putea sa te opresti din spam?
multumesc frumos pentru recomandare, nu stiam ca asa se face spamul, in momentul in care mai adaugi la ce ai spus retroactiv, dar se pare ca aveti mai multa experienta pe forum, cer scuze daca am deranjat, incerc sa nu va mai deranjez cu spamurile mele, iar daca va deranjeaza incercati sa ocoliti subiectul acestui thread, va multumesc!
Domeniul este bun pentru acest tip de portal, mai putin pentru director web. Mai degraba portal de firme care ofera servicii. Daca doresti repede si ieftin poti ramane la joomla, doar cauta pe cineva care se pricepe foarte bine pentru a programa modulele necesare. Te va costa mai putin decat un script original.
Incearca sa discuti cu @Valstory, daca am vazut bine ea promoveaza in semnatura joomla.ro, probabil pe aceasta platforma lucreaza, si probabil poate sa-ti dea informatii despre aceasta platforma mai multa decat mine.
Ofera gartuit o parte din servicii, si un cont premium mai dezvoltat sa sa-ti iasa si ceva bani. Incearca sa faci o descriere, proiect de afacere scris puncte cu puncte ce doresti sa faci, sa ai o imagine foarte clara. Dupa ce faci siteul nu mai ai altceva de facut decat promovare, promovare, promovare.
multumesc frumos pentru indrumari, am sa tin cont de ele! exista o tema de proiect care contine tot ce spuneam mai sus, directia e clara si trasata, doar la capitolul dezvoltare stau prost.
XtrimVerSuS
15.12.2009, 15:42
multumesc frumos pentru recomandare, nu stiam ca asa se face spamul, in momentul in care mai adaugi la ce ai spus retroactiv, dar se pare ca aveti mai multa experienta pe forum, cer scuze daca am deranjat, incerc sa nu va mai deranjez cu spamurile mele, iar daca va deranjeaza incercati sa ocoliti subiectul acestui thread, va multumesc!
Practic, daca ai ceva de adaugat unui subiect, poti folosi functia EDIT.
Practic, daca ai ceva de adaugat unui subiect, poti folosi functia EDIT.
am sa tin cont, multumesc frumos, sunt nou pe aici si e mai greu la inceput! ;)