PDA

Arată versiune īntreagă : Siteuri Virusate cu acelasi virus

Realtuning
15.12.2009, 20:56
Salut,am dat si eu de necazuri cu un virus.
faza este urmatoarea,am doua conturi de host la diferite firme,dar folosesc la toate siteurile nucleul phpfusion v6 si v7.
Astazi am depistat pe TOATE siteurile,nu doar de pe un host ci pe amandoua un virus care s-a imprastiat in toate folderele din nucleu.Am remediat problema cu un folder remove_virus.php care sterge virusul.
Virusul arata cam asa " Jqjzlgspz98uxl " se instaleaza in codurile paginilor php .
Acum as dori sa va intreb pe voi daca ati dat de acest virus pana acum,cum poate intra,cum se manifesta el si ce imi face prin folderele nucelului si cu siteul.
Stie cineva cum pot scapa definitiv de el?

dacian
15.12.2009, 21:07
Reinstalezi windowsul (sunt 100% sigur ca-l folosesti), bagi un antivirus bun pe OS si nu te mai loghezi la FTP cu total comander-ul ;). Pe urma schimbi date de acces la cpanel, ftp, etc, si ori cureti site-ul de virusi ori pui un backup mai vechi dar nevirusat.

Maryo
15.12.2009, 21:09
Virusul se afla pe amandoua hosturile deoarece tu il ai in pc.

Realtuning
15.12.2009, 21:19
Gata sa rezolvat problema.
daca mai are cineva astfel de problema aici este solutia

www.deceblog.net/2009/12/cum-am-scapat-de-injectionul-javascript-scriptgnu-gpl-trywindow-onload/

Multumesc pentru raspunsuri

Ing3ras
15.12.2009, 21:22
Sa nu mai memorezi parolele in TC , sau daca le memorezi..sa le memorezi gresit... si apoi cand te conectezi iti apare reenter...si le bagi pe cele bune :)

SI app foloseste Malwarebytes' AntiMalware ca te curata de toti virusii :P

Realtuning
15.12.2009, 21:25
Ma bucur ca sa rezolvat.
Ati vazut de unde isi lua sursele?si cu ce brawser intra in PC?
Puteti inchide topicul.

Cu respect FLORIN

dorikut
17.12.2009, 15:53
Virusul se afla defapt la tine in PC. Urmareste pasii urmatori si ai mari sanse sa scapi de probleme:
1. Scapa de virus (utilitare de devirusare sunt cu tona pe internet: Malwarebytes, Free Super-AntiSpyware, Dr. Web etc).
2. Schimba datele de acces pentru cPanel si conturile FTP.
3. Curata sursele PHP curente sau restaureaza un backup curat.

Succes! :D
Daca ai nevoie de ajutor cu devirusarea, nu ezita sa ma contactezi!

Realtuning
17.12.2009, 19:11
AM scris mai sus ca sa rezolvat.Am pus si link unde este solutia pentru acest virus si ce face el.Chiar va recomand sa il cititi.

Un admin va rog inchideti topicul

Andreiutzu
17.12.2009, 19:50
Topic inchis!