PDA

Arată versiune īntreagă : Decodare retea wireless(WEP)

Salilik
17.12.2009, 15:09
Buna,
Am nevoie si eu de putin ajutor...
Am un laptop cu placa wireless, iar la lista de retele imi apar aproximativ 15 retele din care doar 4 sunt unsecured si din astea 4 doar la una am acces la internet...Aproape toate celelalte retele sunt securizate WEP iar la majoritatea am semnal full...
Am cautat pe google ceva programe de decodat dar nu am gasit ceva concret ce sa ma ajute...
Daca e cineva care poate sa ma ajute cu ceva informatii link-uri il rog sa o faca pt ca sunt destu-i care-si pun aceeasi problema ca mine...

multumesc de intelegere,
Salilik

robi09
17.12.2009, 15:26
nu am inteles ce vrei exact dar cred ca te ajuta asta http://xtremepixel.net/articles.php?article_id=17

Salilik
17.12.2009, 15:30
vreau sa descifrez codul retelei wireless ca sa pot intra in ea...
Ce mi-ai dat u e wpa...

FinalDestiny
17.12.2009, 15:35
scuza-ma dar asta nu prea e legal , ar trebui inchis topicul ;) Nu cred ca pe-aici se incurajeaza hacking/spargerea de parole

Dennis
17.12.2009, 15:47
De ce sa intrii in reteaua altuia/altora fara a detine dreptul de acces? Halal 'webmaster' - tu unde te trezesti, la bunici in ograda :((
Daca vrei internet si viteza buna, vezi ca se poate face legal, pe bani nu pe furate, mama ei de Romanie ca bine ne-am invatat, la furat primii, la munca ultimii :(

Topic inchis - in viitor daca continui in acest mod, va trebui sa ne despartim de tine.