Arată versiune īntreagă : Helauu!
Salutare. Ma numesc Daniel, sunt din Bucuresti, sector 2, Pantelimon. Am doar 18 ani :D, imi place sa creez site-uri, si pe langa asta... din asta imi castig painea cea de toate zilele.:tongue:
Salutare. Ma numesc Daniel, sunt din Bucuresti, sector 2, Pantelimon. Am doar 18 ani :D, imi place sa creez site-uri, si pe langa asta... din asta imi castig painea cea de toate zilele.:tongue:
No Helau Daniel :)) eu sunt mai mic ca tine ... :> dar si eu din astea imi castig painea :-@ :)) bine ai venit >:D<
Bine ai venit colega (Danny*) :cool: Merci pentru sfatul de a vizita acest site :P baiat bun :P
Bun venit Danny,
...eu nu-mi castig viata din aceasta bransa dar sunt un pasionat al site-urilor.
Am facut si eu unele sau altele (site-uri) de care sunt mandru, dar ce este mai important este sa vad aceasta comunitate crescand si sa am aici colegi cat mai activi.
Cu stima
Bine ai venit colega (Danny*) :cool: Merci pentru sfatul de a vizita acest site :P baiat bun :P
Placerea mea Sef :D
Ma bucur sa te gasesc Adm :P si sper sa ne intelegem bine... oricum nu o sa ai probleme cu mine :P
helauuu , hop si eu pacilea Numele meu este GeorgeL :D ... preten cu kpac si danny* , :biggrin: sper sa fim si noi de folos paici ;;) si sa ne ajutam reciproc :)
Se pare ca mult lume isi catiga painea in ziua de azi din internet si cu ajutorul pc :D:P;)