Arată versiune īntreagă : Script top 60
Vreau daca se poate un script ca top 60
Sper ca nu ai de gand sa faci un top 27 sau ceva de acest gen. E plina lumea internetului romanesc de topuri fara importanta.
La rubrica Scripturi gratuite gaseste mai multe scripturi, ce si cum va trebui sa testezi tu.
Sper ca nu ai de gand sa faci un top 27 sau ceva de acest gen. E plina lumea internetului romanesc de topuri fara importanta.
La rubrica Scripturi gratuite gaseste mai multe scripturi, ce si cum va trebui sa testezi tu.
au dat "webmasteri" in febra topurilor :-j eu acum imi fac director web poate va mai faceti cativa :)) nishte directoare ...
febra....reclamelor pe internet ..:D macar aduce bani ..
diamondnetwork
30.12.2008, 01:35
:)) aduce bani?
La cate sunt...ma cam indoiesc...sincer.
reclamele fac totul pe net.
au dat "webmasteri" in febra topurilor :-j eu acum imi fac director web poate va mai faceti cativa :)) nishte directoare ...
febra....reclamelor pe internet ..:D macar aduce bani ..
apropo unde`i topul ?
:)) aduce bani?
La cate sunt...ma cam indoiesc...sincer.
reclamele fac totul pe net.
Ok stimati colegi - si care l-a ajutat acum pe acest utilizator cu un sfat direct despre scriptul cerut/dorit?
...vroiam doar sa va trezesc atentia la a raspunde strict cererilor utilizatorilor - nici noua nu ne-ar place sa se deraieze asa de la o cerere sau problema pe care o expunem intr-un topic.
Cu stima
Nu sunt sigur ca te poate ajuta acest script e TopSite-uri......incearca testeazal....
Download (http://rapidshare.de/files/41244717/ScriptTOP.rar.html)
Sa imi zici si mie daca te ajuta?
slab de tot
e plin de topuri