PDA

Arată versiune īntreagă : Cum sa obtii un domeniu .com, .net, .org etc. valabil 1 an GRATIS

euyakuza
19.12.2009, 14:12
Salut

Am scris un mic tutorial cum sa obtii un domeniu gratis valabil 1 an + o luna de hosting GRATIS

Detaliile pot fi gasite aici: [EDITAT]

Tutorial:

Primul pas pentru inceperea unei afaceri sau chiar al unui jurnal propriu este sa ai un domeniu valabil, o adresa la care sa te gaseasca vizitatorii.

Dupa cum unii dintre voi stiti domeniile .com , .net , .org , .info etc. costa bani, dar daca nu dispuneti de acesti bani va voi arata o modalitate cum sa obtineti un astfel de domeniu gratis.

BONUS: Primiti si o luna de hosting gratuit daca urmati pasii de mai jos!

♦ Click aici(www.hostgator.com/shared.shtml) si apoi urmati instructiunile de mai jos.

♦ Apasati pe butonul Sign Up Now!

♦ Alegeti Shared Hosting si apoi apasati Continue

♦ Introduceti domeniul dvs. si apoi apasati Next

♦ In urmatoarea pagina, daca este valabil domeniul apasati Continue

♦ Continue, iar apoi in campul Coupon introduceti CACTUS

♦ Calculate Totals

http://i.imgur.com/BLoOB.jpg

Sursa: http://1pas.wordpress.com/

gabygames
19.12.2009, 14:18
Offf..mai treceti si voi un pikutz pe la regulament...fara link click&go :|

cRs04
19.12.2009, 14:23
Crezi ca este legala treaba asta?

gabygames
19.12.2009, 14:24
asta ivroiam sa il interb si eu acuma...poate imi vine factura acasa:))

Andreiutzu
19.12.2009, 14:25
Daca vroiai sa faci un bine postai tutorialul aici pe cwr, nu lasai link catre el ca asta nu ne ajuta cu nimic. Am pus eu tutorialul de pe acel blog pe cwr (am editat doar postul tau).

Si faza este ca nu prea merge tutorialul:P Am incercat si eu acum ceva timp o chestie de genul asta, doar ca am folosit alt cupon, si am primit mail de la HostGator in care mi se spunea ca reducerile se aplica doar la servicii de gazduire, nu si la inregistrarea domeniilor.
Ai inregistrat tu vreun domeniu in acest mod? Adica (,) care sa fie inregistrat, nu doar comandat.

euyakuza
19.12.2009, 14:27
treaba este legala pt ca este un cupon emis de HostGator ce reduce 25$ din factura.

Daca stai sa aduni 15$ domeniul + 9.95$ hosting => 24.95$ total

Iar cu reducerea vine 0$

gabygames
19.12.2009, 14:34
Am inregistrat eu acuma un domeniu cu reducere si chiar se poate. M-am logat in account si merge :)

Andreiutzu
19.12.2009, 14:35
Ce domeniu ai inregsitrat? Ai verificat la whois daca e inregistrat?

gabygames
19.12.2009, 14:38
pe acountul de la ei imi apare ca e inregistrat si la whois imi apare ca nu. Eu cred ca e fake si e facuto doar ca sa isi atraga clientii :)

shock
19.12.2009, 15:59
nu cred ca au facut-o sa-si atraga clientii ca prin prostia dasta daca ar fi fake i-ar alunga mai degraba ca nu sunt seriosi nu se mai incede nimeni in ei
app unde e Sign Up Now! nu-l vad :(

crystyhk
19.12.2009, 16:03
de unde pot sa-mi schimb ns`urile ?:) ca nu gasesc .ms

dorikut
19.12.2009, 16:03
Crezi ca este legala treaba asta?

Conform cu politicile HG este ok sa folosesti cupoanele, atata timp cat esti un client nou. (Pentru clientii deja existenti aceste reduceri nu sunt valabile).

shock
19.12.2009, 16:15
i-am intrebat de ce apare inca disponibil si ui ce mi-au raspuns pe livechat: (10:14:31 AM) Matthew We: Your account is still pending here. It can take up to an hour after purchase for your account to be activated. You may just need to wait a bit longer. I apologize for any inconvenience.

Edit:
am vb cu ei pe livechat si cica pt domenii nu este valabil acel cupon doar pentru pachetele de webhosting ;))

JigShaw
19.12.2009, 16:36
e o mica tzeapa la misloc:)
"Our records indicate that you used a coupon upon signing up. Coupons however do not cover the fees of domain registrations, so your account has been invoiced for the remainder of the 15 dollars per domain name. In order for us to register your domain this invoice would need to be payed at http://www.hostgator.com/billing. Once this invoice has been paid if you would just reply to this email we would be happy to register it for you! Thanks and we look forward to working with you!
Thanks,

Rain B.
Hostgator.com
Your feedback is important to us. Please take a moment to rate this response. Upon doing so, you will be entered to win a $25 credit towards your HostGator account."
de fapt nu e tzeapa! reducerea se face doar la webhosting!

Cosmin
19.12.2009, 16:38
O intrebare capcana .. dupa ce nu mai platesti hostul cum schimibi NS la domeniu ?

JigShaw
19.12.2009, 16:39
si fac pariu ca individul care a postat tutorialul nea dat linck de refferal si cum comanda a fost facuta cu succes a primit $$$ ! stiu ca este chestia aia la hostgator cu "aduci pe cineva care comanda si primesti suma asta" !

JigShaw
19.12.2009, 16:40
NU ITI INREGISTREAZA DOMENIUL CITESTE CE AM primit eu(daca sti engleza) reducerea se face doar la host domeniul il platesti!

shock
19.12.2009, 16:44
am vb cu ei pe livechat si cica este valabil doar pentru pachetele de webhosting!!!!!

Thank you for your order and welcome to the HostGator Family!

Your Package: Hatchling
Your Domain: e-muzicanoua.net
Your Username: bobongab
Your Password: pass012
Your sites IP address:
174.120.201.218

Your name servers:
ns2255.hostgator.com
ns2256.hostgator.com

;)) va puteti juca cu el

Andreiutzu
19.12.2009, 16:49
Exact cum am spus si eu: reducerile sunt doar pentru gazduire, nu si pentru inregistrarea de domenii.

De acum topicul este irelevant.

Topic inchis.